Seri sonu rex öyle böyle dövmez.
Seri sonu rex öyle böyle dövmez.
Kid berbat bir yetenek avcısı o halde.Bu tipler kim ya? Kid bunları yanına miço yapmaz.
Tayfala gelmek isteseler Kid'in diyece şey şu olur. Roger falan da almıyordu çocukları.Kid berbat bir yetenek avcısı o halde.
Nasıl almıyordu?Tayfala gelmek isteseler Kid'in diyece şey şu olur. Roger falan da almıyordu çocukları.
Boş beleş karakter Bakugou mudur nedir.Beyblade Kai’nin bile yarısı etmez.
Bakugou'yu sevmiyor olabilirsin ama ne demek bile? Kai reisin yeri ayrıdır.Boş beleş karakter Bakugou mudur nedir.Beyblade Kai’nin bile yarısı etmez.
Kai kırmızı çizgimiz "bile" yakışmadı.Boş beleş karakter Bakugou mudur nedir.Beyblade Kai’nin bile yarısı etmez.
Sevip sevmeme değil karakterlere hiç uğraşmamış bu da en boş olanlarından hep aynı çocukça tepkiler.Bakugou'yu sevmiyor olabilirsin ama e demek bile? Kai reisin yeri ayrıdır.
Fazla kaçmış olabilir sorun Kai’de değil beyblade düzeyini kastettim aslında.Kai kırmızı çizgimiz "bile" yakışmadı.
Doğrudur. Ben mangasını çerezlik niyetine okuyordum. Karakteri o kadar iyi bilmiyorum.Sevip sevmeme değil karakterlere hiç uğraşmamış bu da en boş olanlarından hep aynı çocukça tepkiler.