Oda'nın cinsiyetçi olduğunu bildiğini sanıyordum.Ah be Oda. Nasıl bu kadar büyük bir hata yaptın
Oda'nın cinsiyetçi olduğunu bildiğini sanıyordum.Ah be Oda. Nasıl bu kadar büyük bir hata yaptın
Atarlı karakterlerin çoğunluk tarafından sevilmesi zor. Genele hitap eden bir özellik değil.Bu kadar sevmeyeninin olması garip geldi.
Ne demeye çalıştığını anlamadım ama Kid'in kadın olması gerektiğini söylemiştim. Kızıl saç kadınları için güzellik garantisidir. Kızıl saçlı bir kadının güzel olmaması mümkün olmaz. O yüzden Kid kadın olsa çok güzel olurmuş. Bunu zaten biliyordum ama bu kadar çekici görüneceğini tahmin etmemiştim.Oda'nın cinsiyetçi olduğunu bildiğini sanıyordum.
Op evreninde bu profilde bir kadın görmemiz mümkün değil, güzel karizmatik ve güçlü. Oda çizmez öyle bir kadın. Belki Mama'nın gençliği olabilirdi ama o günleri göremedik.Ne demeye çalıştığını anlamadım ama Kid'in kadın olması gerektiğini söylemiştim. Kızıl saç kadınları için güzellik garantisidir. Kızıl saçlı bir kadının güzel olmaması mümkün olmaz. O yüzden Kid kadın olsa çok güzel olurmuş. Bunu zaten biliyordum ama bu kadar çekici görüneceğini tahmin etmemiştim.
Kesinlikle kadın olması gerekirmiş.
Cidden lufynin azılı rakibi kadın olsaydı süper olurdu.Ah be Oda. Nasıl bu kadar büyük bir hata yaptın
O konuda haklısın. Ya aşırı güçsüz olurdu ya da madara. Gerçi şimdiki hali de az madara değil ama...Op evreninde bu profilde bir kadın görmemiz mümkün değil, güzel karizmatik ve güçlü. Oda çizmez öyle bir kadın. Belki Mama'nın gençliği olabilirdi ama o günleri göremedik.
Op evreninde bu profilde bir kadın görmemiz mümkün değil, güzel karizmatik ve güçlü. Oda çizmez öyle bir kadın. Belki Mama'nın gençliği olabilirdi ama o günleri göremedik.
Heybetini gizli tut yiğidim.Duruşun çakallari korkutuyor!!Kid en korsana benzeyen korsanlardan...
Paltosu (üzerine giydiği şey?) yeter üzündeki izler yeter...
Bigmom vs si sonrası bütün op âlemi Kid'i konuşacak bu çok net...???