Çünkü esinlenildiği korsanın adı Kidd.@Smoker sen diyordun ya bir ara karakterin adı Kid Kidd değil diye.Globalde dolaşıyorum herkes Kidd olarak bahsediyor adamdan bu nasıl bir fenomen çözen beri gelsin. Mandela etkisi tarzı birşey herhalde.
Öyleydi demek.Bak bunu bilmiyordum okuduysam da baya olmuş unutmuşumdur.Teşekkürler.Çünkü esinlenildiği korsanın adı Kidd.
Konudaki ek bilgiler kısmında yazıyor.Öyleydi demek.Bak bunu bilmiyordum okuduysam da baya olmuş unutmuşumdur.Teşekkürler.
Beyazsakal'da yolda geçerken Kid'lerin evine uğramış olmasın?Kidd'in başına gelenler çöldeki bahtsız bedevinin başına gelmez. Yufka yürekli Shanks'ın damarı tutup, gitsin kolunu kessin; intikam ateşiyle tutuşup diğer novalarla Yonkou indirme planları kurarken başına Kaido düşsün, oturduğu masadaki herkes anında dönsün, hain çıksın; Kaido'dan intikam alacağım derken ondan da olup, Big Mom ile dövüşsün. Adam hep bir şeye niyetlenirken bir Yonkou çıkıp adama musallat oluyor. Bi Beyazsakal kalmış, o da Allah'tan mezarda.