Kadın hasar alsın diye özel silah yapıyorlardı. Şimdi hurdadan hasar alıyorsa anka kuşu uçan tekmesiyle de hasar alır herhalde?Eee ne alaka ?
Kadın hasar alsın diye özel silah yapıyorlardı. Şimdi hurdadan hasar alıyorsa anka kuşu uçan tekmesiyle de hasar alır herhalde?Eee ne alaka ?
Boğa deyip geçmeyeceksin hacı, dövüş boğası o. Boynuzu ardına yiyen anlar.Kadın hasar alsın diye özel silah yapıyorlardı. Şimdi hurdadan hasar alıyorsa anka kuşu uçan tekmesiyle de hasar alır herhalde?
Doğru diyorsun ya kid zarar verdiyse dofta verir. Crocodile da zarar verir. Çünkü Kid zarar verdi. Kid kim ki ? Metal meyvesi de neymiş.. Kid'in yamulttuğunu herkes yamultur müthiş mantıkKadın hasar alsın diye özel silah yapıyorlardı. Şimdi hurdadan hasar alıyorsa anka kuşu uçan tekmesiyle de hasar alır herhalde?
Kidin hurdayla hasar attığı yerde marco kuş gagasıyla bile atarKid gömüldü diye gitmedim herkesin aynı saçmalığa inanması üzerine konuşmanın mantıklı olmadığını farkettim yeni oyuncak almış çocuklar gibi bölümün etkisinden kurtulun diye bir süre uzaklaştım sizinle uğraşacak değilim ya sabah akşam Marco neyle hasar atacak Bmye tekmeyle mi ? Puhahaha
Patlayıcı silahla hasar atılamayacak karaktere adam hurda ile hasar veriyor ya hani. Anka meyvesi yemiş karakter de hem tanklayıp hem de Kid kadar hasar verirdi. Ağır hasarı zaten Law veriyor BM'ye. Dof veya Croco'dan bahseden yok Marco gibi yc1 karakterden bahsediyoruz.Doğru diyorsun ya kid zarar verdiyse dofta verir. Crocodile da zarar verir. Çünkü Kid zarar verdi. Kid kim ki ? Metal meyvesi de neymiş.. Kid'in yamulttuğunu herkes yamultur müthiş mantık
Ben cidden bu forumda Kid konuşmicam artık, tamam sen haklısınAnka meyvesi yemiş karakter de hem tanklayıp hem de Kid kadar hasar verirdi
Daha çok tanklar daha az hasar verirdi.Ben cidden bu forumda Kid konuşmicam artık, tamam sen haklısın
Sınırsız Law enerjisi düşünüldüğünde yeter de artar bile...Daha çok tanklar daha az hasar verirdi.
Kid'i daha fazla savunasım gelmedi bir şey demeyeceğimSınırsız Law enerjisi düşünüldüğünde yeter de artar bile...