Açıkçası Luffy'nin veya Zoro'nun girdiği her ankette kontrolü kaybediyorum, işin içine fan gözlüğü girdimi insan hakikatleri göremiyor maalesef. Lütfü fanı olsaydım "Lütfüm ana karakter, ne olursa olsun yener" savunması yapardım herhalde. Doğru düzgün argüman sunup, işte böyle yener demek farklı, Lütfüm yener, ter bile dökmez demek farklı.Hadi Luffy vs Kid tartışalım diyip ikinci mesajında olaydan çıkıp alakasız şeyler yazmanın mantığını ben çözemedim gerçekten.
Hayır yakında karakterinin yiyeceği dayağa yönelik hazırlık yapıyorsan onun konusu burası değil la. Git başka yerde yap onu bence.
Kidd'den fazla bir şey görmedik ama Lütfüye yapılan zorlama p-upların çeyreğini bu adama yüklesek rahat yc1 seviyesi olurdu. Düşünsene metallerden robot ordusu falan oluşturuyor. Gerçi tam Kidd gömmelik konu olmuş, elemanın meyvesi metalleri itip çekmeye yarıyor, tek gördüğümüz numara metal kol. 2 sene olmuş(kaldıki çocukluğunda bile metallerle uğraşıyor eleman) adam sadece metal kol yapmayı öğrenmiş, şaka gibi. Law'a bile tonla uçuk güç veren Oda, umuyorum ki Kaido vssine doğru Kidd'in yeteneklerini konuşturur. O zaman bir vs'den söz edebiliriz.