Leş bir tarzla insanlara siz fansınız ondan adam akıllı yorumlamamışsınız muamelesi yapıyor eleman. Ardından hadi analiz yapalım diye devam ediyor ve söylediği şey "biri demir adam diğeri lastik adam, demir > lastik".
O olay Kidd açısından olumlu bir olay bence. Normalde kötü olarak yansıtılıyordu Kidd. Ama ihanete uğrayan buna rağmen geri durmayan, tayfasına önem veren vb. yönleriyle öne çıktı. Luffy'ile ittifak yapmayıp kendi intikamı için Kaido'ya yürümesi de onun için olumlu. Bunlar Kidd için yerin dibine sokma değil. Kidd için kötü olan ana karakterin yanında MUHTEMELEN sönük kalacağı ve Luffy vs. Kidd olayının tarihe karışacak olması. Law vol 2 yani.Bak Lütfü ve Kidd arasındaki farkı sana söyleyim, birisi Mangaka'nın gözbebeği, ana karakter, diğeride kötü adam Kidd. Biri "ben BM dövmeyecem, söz bak" deyip Yonko mekanı basıyor, diğeri basmak üzere plan yaparken Kaido başlarına işişiyor. Bu Oda maalesef yarattığı kötü adamlardan haz etmiyor, bir Sanji var iyilerden olupta yerin dibine soktuğu, o kadar. O yüzden Kidd gibiler hep yerin dibine itinayla sokulacak.
Shanks'ın tayfasıyla savaşmış olması,ardından tatlı komutanı yaralaması gibi olaylardan dolayı Law'dan daha güçlü olduğunu düşünüyorum ben.Kidd fena güçlenmiştir bu dövüşlerden çıkarak.Kiddi lawın üstene koyacağımız bişey yok bence.
Yc1-yc2 arasıdır muhtemelen. Oda bu saatten sonra boş karakter cizmez. Muhtemelen patlatmali haki cikacak. Çünkü yoksa yonkoulara zarar veremez bile.Shanks'ın tayfasıyla savaşmış olması,ardından tatlı komutanı yaralaması gibi olaylardan dolayı Law'dan daha güçlü olduğunu düşünüyorum ben.Kidd fena güçlenmiştir bu dövüşlerden çıkarak.
Gelecek bölüm görürüz büyük ihtimal.Shanks'ın tayfasıyla savaşmış olması,ardından tatlı komutanı yaralaması gibi olaylardan dolayı Law'dan daha güçlü olduğunu düşünüyorum ben.Kidd fena güçlenmiştir bu dövüşlerden çıkarak.
Ray ona ortalama haki kullanimi ogretti. Patlatmali hakiyi birak, hyo gibi yansitmali haki bile ogretmedi. Zaten o 2 yilin son 6 ayi yoktu. G4 donusumlerini de kendi ogrendi. Ama en az indan temel haki becerileri ve zorlu bir ada sarti sagladi. Bu da bir şey.Lufy seviyeyi aşırı derecede aştı.Bunun en büyük sebebi kendi çabası değil Kara Kral gibi bir efsaneden 2 yıl eğitim almasıdır.Tabiki kendi çabası ve azmini çöpe atmıyorum ama rayleigh olmasaydı Kid ayarında olurdu kendi çabasıyla.Kid kendi çabasıyla bu noktaya geldi.Kolunu kaybetti bu uğurda.