King Kid'in metallerini cehennem ateşinde eritip marmelat niyetine yedirir kendisine. Böyle çapsız karakterleri baş harfi King olan karakterlerle karşılaştırmayalım.
Baş harfi "K" ama, aynı Kid'in K'si gibi.King Kid'in metallerini cehennem ateşinde eritip marmelat niyetine yedirir kendisine. Böyle çapsız karakterleri baş harfi King olan karakterlerle karşılaştırmayalım.
Yanlış. King'in "k" si daha nitelikli. Çünkü King komple daha nitelikli.Baş harfi "K" ama, aynı Kid'in K'si gibi.
King'de Kid'den daha üstün ne gördün merak ettim.Yanlış. King'in "k" si daha nitelikli. Çünkü King komple daha nitelikli.
King'de Kid'den daha üstün ne gördün merak ettim.
Mihawk fanı olursa "Bu tartışmayı sonraya erteleyelim, olur mu ?" der durur.King neyse de senin için üzülüyorum, gel sen de Mihawk fanı ol kurtul şu ızdıraptan.
O cehennem ateşi karşısında Zoro olunca neredeymiş ?King Kid'in metallerini cehennem ateşinde eritip marmelat niyetine yedirir kendisine. Böyle çapsız karakterleri baş harfi King olan karakterlerle karşılaştırmayalım.
Seride ki en özel ırklardan olan biriyle hala metalle iş yapan adamı bir tutuyorlar. King'in adı yeter.King Kid'in metallerini cehennem ateşinde eritip marmelat niyetine yedirir kendisine. Böyle çapsız karakterleri baş harfi King olan karakterlerle karşılaştırmayalım.
Ödül diyor yaa.. İki gözümün çiçeği..Kid'in Kingden net olarak güçlü olduğunu söylemek için E. Odanın ağzından duymaya gerek yok diye düşünüyorum.
Zaten Law ve Kide 3 milyar ödül vererek gösterdi.