Abi iddia falan bahane bence sen doguştan Kid fanısınBazı Law fanları büyük algı operasyonu yaptılar. Maalesef başarılı da oldular.
Kid'in net kazanacağı bir vs. Bu kadar yakın olmamalı.
Abi iddia falan bahane bence sen doguştan Kid fanısınBazı Law fanları büyük algı operasyonu yaptılar. Maalesef başarılı da oldular.
Kid'in net kazanacağı bir vs. Bu kadar yakın olmamalı.
Budur.“Tüm hasarı law verdi”, “kidd hurdayla anca gıdıkladı”, “ehueheuhe adam çamaşır makinesi kullanıyor” gibi algı operasyonları yüzünden anket yakın ilerliyor.
Aralarında uçurum yoktur. Ama cevabı net bi konu. King vs queen gibi.
Gifli profil resimlerin kalitesinde bir yorum olmuş.King Kidd'i Smiley fabrikasında servis elemanı yapar.
Gün sayıyorum bitsin diye. :d Avatar banner her şey Kid oldu. Cp0 elemanı olmayınca kendimi çok farklı hissediyorum...Abi iddia falan bahane bence sen doguştan Kid fanısın
Hayırdır laa bozuk olan gifli resimlerden biri sen miydin ona mı laf yapıyorsunGifli profil resimlerin kalitesinde bir yorum olmuş.
Giflerin kötü yazmadım ama daha kendin beğenmiyorsun sanırımHayırdır laa bozuk olan gifli resimlerden biri sen miydin ona mı laf yapıyorsun
Big Mom'ın 4,388,000,000 ödülü var. Tek başına indirse zaten bu Big Mom'ın ödülünü de geöer ya da min. 4 filan olurdu. 3 gayet ideal.Tek başına mı indirmedi ki. Şişirme bir ödül aldı zaten.
Bozuk olan dedim zaten hepsine laf söylemedim kiGiflerin kötü yazmadım ama daha kendin beğenmiyorsun sanırım
Tam da bunu soracaktım istediğim cevabı aldımTabi bu va konusunda fikirlerimi değiştirmiyor bu iddaa. Kid paşam King'i mutfak robotuna dönüştürür.