Muhtarın kazanacağını da göremeyen yoktur bu arada.Bu adamı sevdiğim için açmam böyle bir konu yazık olur çünkü Genzo'ya.
Muhtarın kazanacağını da göremeyen yoktur bu arada.Bu adamı sevdiğim için açmam böyle bir konu yazık olur çünkü Genzo'ya.
Gidenle ölünmezmiş. Az kişi de olsak değerini bildiğimiz sürece King sahipsiz kalmaz.@King dayı gidenler geri gelmez boşver. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir yazık etme yağız delikanlı adamsın King kardeşimizin değerini anlamayanlar üzülsün :/
Ben satmadım ki kimseyi. Siz beni gözden çıkardınız. Demek ki hiç güvenmemişsiniz bana. @Millennium Wizard beni kimler yarı yolda bırakır onu öğretti.Satıp satıp mağdura yatmayı @Millennium Wizard mı öğretti sana?
Bozacının şahidi şıracı.Ben satmadım ki kimseyi. Siz beni gözden çıkardınız. Demek ki hiç güvenmemişsiniz bana. @Millennium Wizard beni kimler yarı yolda bırakır onu öğretti.
O ara insanlar Kid'e oy atarım falan deyince tehlikeli diye vazgeçmiştim ama Datte'de aynı tavsiyeyi verince denemeye değer gördüm.King sadece Kid'e karşı anket kazanabilirdi bu forumda. Tüyoyu King'i gariban lobisine aldığımız zaman bizzat ben verdim, iyi niyet göstergesi olarak. Ama o zaman açmadı, gidip Datte'nin lafıyla açmış.
Aynen öyle pes etmek yok. Ne kadar darbe yersem yiyeyim ayağa kalkmaya devam edeceğim.