Şu konuda Kid'i savunanlar ne zaman çarpılacak merak ediyorum.
Ben de şaşırdım. Yani Kid'de ne bekliyorlarmış böyle arkadaş. Yok Roger vs. Kid'de açılaymış. Az kalmış bu.Yarısı boşa gider... Başlığı doğru mu okuyorum diye kaç kere baştan okudum siz düşünün.
Mihawk gerçek gücünü gösterdiği zaman.Şu konuda Kid'i savunanlar ne zaman çarpılacak merak ediyorum.
Bu Kid nerede üst seviye birinin kılıcını elinden almış yav...? Biz mi görmedik...? Kid Kendi kulvarındaki ve üstündeki adamların kılıcını çekemez... imkanı yok böyle br şeyin. Her şeyi geçtim haki var haki... :d
İncelemedim konuyu ama Zorocuların burayı ağlatması gerekirdi. Takmadınız mı? Bizle dalga geçiyor herhalde diyerekten. :dd.dŞu konuda Kid'i savunanlar ne zaman çarpılacak merak ediyorum.
Mihawk vs Akainu, Minhwk vs yonkou bu gibi konulara yazıp tartışırsın ama şu konuyu da tartışıp üzerine konuşamazsın.İncelemedim konuyu ama Zorocuların burayı ağlatması gerekirdi. Takmadınız mı? Bizle dalga geçiyor herhalde diyerekten. :dd.d
Bunu da savunmazsın herhalde çüş. :dd.dNiye her Kid konusu ağlama duvarına dönüyor la?