Ben karakterinden bahsetmiştim.Valla onları da gömebilir. Ölümsüz olmasını bekliyorum xD
Ben karakterinden bahsetmiştim.Valla onları da gömebilir. Ölümsüz olmasını bekliyorum xD
Babasının burnunu almamış bir Ace yakışıklı değildir bu çok net. Nerede erkekliğe +70.000 ekleyen burun?Ace kimseye bağımlı değil, pek anlamadığın konularda yorum atıyorsun ve yakışıklılık güzelliğe senin inanmadığın kadar çok bağlıdır.
Karakteri de zirvedir tabii. O konuda da gömerBen karakterinden bahsetmiştim.
Roger’ın burnunu hangi erkeğe eklesen +10.000 olur zaten. Luffy’e ekle o burnu ertesi gün Korsanlar Kralı olarak işe başlasın.
Ace'te bu burun olaydı ölmezdi. Roger'ın karakterini alacağına, burnunu alsana be evladım.bu burun için para sayıyorlar
Manken gibi çiziyor artık. Gorosei ile görüştüğü sayıda da yüz hatlarına falan baya özenmişti. Shin Sekai'nin sefiri de, bir numaralı yakışıklısı da bu saatten sonra Shanks'dan başkası olamaz!Oradaki pozda biraz şaşı gibi bi garip bakmış sanki. Ayrıca Oda’nın eski çizim stiliyle düşününce tipi baya kayık.
Yok öyle bir şey len, çıkar onu aklındanBabasının burnunu almamış bir Ace yakışıklı değildir bu çok net. Nerede erkekliğe +70.000 ekleyen burun?
Anca sevdiklerini işte.Karakteri de zirvedir tabii. O konuda da gömer
Sevmedikleri ile karakteri kıyaslanamaz. Çünkü reyizin sevmedikleri karaktersizdir.Anca sevdiklerini işte.