Haha elemanın çizdiği en sağlam herif Ace, sen bu liboşla eğlenmene bakBu konuda kimse Ace’le yarışamaz.
Haha elemanın çizdiği en sağlam herif Ace, sen bu liboşla eğlenmene bakBu konuda kimse Ace’le yarışamaz.
Hiç dedesine çekmemiş. Gerçi babası bile babasına çekmemiş....
Annesinin çilleri almış saçlar desen ayrı alem. Roger’ın burnunu alsa yine bi derece erkeğe benzerdi. Saçlar hariç annesinin tüm güzelliğini almış...Haha elemanın çizdiği en sağlam herif Ace, sen bu liboşla eğlenmene bak
Adamı yermen lazım lan ne ediyon şaşırdın herhaldeAnnesinin çillerin almış saçlar desen ayrı alem. Roger’ın burnunu alsa yine bi derece erkeğe benzerdi. Saçlar hariç annesinin tüm güzelliğini almış...
Seni kk yapacam oyamoyajii. Öldü...Adamı yermen lazım lan ne ediyon şaşırdın herhalde
Liboşların liboşluğunu almamış işin o kısmı yeterli
Ben emiral olmicam
Kutsal korumücem, emirol olmicam. Hayatındaki en büyük başarısı kavanoz korumak amaSeni kk yapacam oyamoyajii. Öldü...
Buna Roger'ın burnunu eklesen mükemmel erkeği yaratmış oluyorsun. Burada burunsuz olmuş.
Alem yakışıklı görsün
Annesinin güzelliğini almış diyorum. Yakışıklılar yanlış anket Ace için diyorum... Fakat oyaji bağımlısı minik meleği övmekten anlamıyorsun dediğimi...Adamı yermen lazım lan ne ediyon şaşırdın herhalde
Liboşların liboşluğunu almamış işin o kısmı yeterli
Ben emiral olmicam
Oyajime laf etmeeeğ sjdjdklsKutsal korumücem, emirol olmicam. Hayatındaki en büyük başarısı kavanoz korumak ama
Sana katılacağımı pek düşünmezdim ama gerçekten Ace op evrenindeki karakterlerin %99 undan çok daha sağlam tasarım olarak.Garp'a bi 50 boy fark atar bu konuda hele.Haha elemanın çizdiği en sağlam herif Ace, sen bu liboşla eğlenmene bak