Üye silindi 1004
Roger’ın burnunu hangi erkeğe eklesen +10.000 olur zaten. Luffy’e ekle o burnu ertesi gün Korsanlar Kralı olarak işe başlasın.Buna Roger'ın burnunu eklesen mükemmel erkeği yaratmış oluyorsun. Burada burunsuz olmuş.
Roger’ın burnunu hangi erkeğe eklesen +10.000 olur zaten. Luffy’e ekle o burnu ertesi gün Korsanlar Kralı olarak işe başlasın.Buna Roger'ın burnunu eklesen mükemmel erkeği yaratmış oluyorsun. Burada burunsuz olmuş.
bu burun için para sayıyorlarBuna Roger'ın burnunu eklesen mükemmel erkeği yaratmış oluyorsun. Burada burunsuz olmuş.
Oradaki pozda biraz şaşı gibi bi garip bakmış sanki. Ayrıca Oda’nın eski çizim stiliyle düşününce tipi baya kayık.Elbette Shanks. Her alanda olduğu gibi bu konuda da serinin zirvesinde. Wanted posterindeki pozu yeter.
Sengoku tut beni ühü.Oyajime laf etmeeeğ sjdjdkls
Avatarında yakışıklıOradaki pozda biraz şaşı gibi bi garip bakmış sanki. Ayrıca Oda’nın eski çizim stiliyle düşününce tipi baya kayık.
Ahahhaa :d reyiz orada Ace'e ağlıyor be. Az empati yapın shdjskldSengoku tut beni ühü.
Ace kimseye bağımlı değil, pek anlamadığın konularda yorum atıyorsun ve yakışıklılık güzelliğe senin inanmadığın kadar çok bağlıdır.Annesinin güzelliğini almış diyorum. Yakışıklılar yanlış anket Ace için diyorum... Fakat oyaji bağımlısı minik meleği övmekten anlamıyorsun dediğimi...
Aklın yolu bir.Sana katılacağımı pek düşünmezdim ama gerçekten Ace op evrenindeki karakterlerin %99 undan çok daha sağlam tasarım olarak.Garp'a bi 50 boy fark atar bu konuda hele.
Umarım Luffy ve Sabo'nun da helvasını yer.Ahahhaa :d reyiz orada Ace'e ağlıyor be. Az empati yapın shdjskld
Valla onları da gömebilir. Ölümsüz olmasını bekliyorum xDUmarım Luffy ve Sabo'nun da helvasını yer.