Şuraya bir +1Ero Senninin ölümü çok etkilemişti beni Narutonun ölümü duyması sonra bankda tek oturması.O müzikler çok etkileyiciydi ya.Naruto duygusallığı şarkıları cidden 3 büyüklerde en üst seviyedeydi bence.
Şuraya bir +1Ero Senninin ölümü çok etkilemişti beni Narutonun ölümü duyması sonra bankda tek oturması.O müzikler çok etkileyiciydi ya.Naruto duygusallığı şarkıları cidden 3 büyüklerde en üst seviyedeydi bence.
Kesinlikle, yüzümden belli oluyor muBu bilgi seni heyecanlandırmışa benziyor.
![]()
İnsanın içine işliyor. Bunların atası aslında Muten Roshi sama.Olum ya.Jiraiyanin ölümü hakkaten efsane idi ya.
Bu japonlarda zaten bi sapık yaşlı fantezisi var önünde duramıyorlar.İnsanın içine işliyor. Bunların atası aslında Muten Roshi sama.
Reyizlerin hepsinin vefatı ayrı iyiydi. Neoyu koklayan Guinnesin Jirou görüp Neoyu yere çarpması, Midoranin taşa dönmesi, İçiryu, 99. Bölümdeydim eve gidince 100den devam edeyim.İchiryuu reyizin ölümü
![]()
Bu da ciğerimizi dağlamıştı.Reyizlerin hepsinin vefatı ayrı iyiydi. Neoyu koklayan Guinnesin Jirou görüp Neoyu yere çarpması, Midoranin taşa dönmesi, İçiryu, 99. Bölümdeydim eve gidince 100den devam edeyim.![]()