Alpamis
Alluka en ürperticileri bence.
Dostum naptın sen yaBiraz büyük ama idare edin Lise'ye gidyordu galiba bundan psikopatını hatırlamıyorum.
Haklısın Gremmy onu korkutamadı ama geri kalan herkes üç buçuk attı. O yüzden hakkını yemeyip oyumu ona vereyim mesajı gördüğüm iyi oldu.Ha ama adam giflere bakın öyle seçin demiş ama o iş olmaz bence
Giffe bakacaksak benim bir şey dikkati mi çekti bu Zarakiyi bu hala bu çocuk mu getiyor hani Reiper'ın giffindeki hali eğer öyleyse bu çocuktur en ürpertici olan :S
Bayram arefesi günaha giriyon bak.Ben en güçlü velet anladım la konuyu ürpertici soruyormuş
edit: Hiç biri ürpertici değil .s
Haguro'ya kadın, erkek, kedi, köpek fark etmez, berserker moduna girince adamın kulağını da ısırır, tecavüz de eder.Tamam Tamam Lise'ye gidiyor 18'den küçük diye yazdım.
Ama psikopat diyince aklıma ilk bu herif geliyor buna bulaşıp ölmek ile yırtsan iyi.
Şıklar arasında Selim muhtemelen.
OP fan sitesinde Lucci'ye de oy gitmemiş ya la. Geçmişi bu kadar övülerek anlatılan başka OP karakteri yok halbuki. :/Kimse Gaara'ya oy vermemiş.Gerçi bende oy vermedim fakat gife bir daha bakınca pişman oldum vermediğime.Baya piskopat gözüküyor gifde.
Nope giflerdede ürpertici değilHa ama adam giflere bakın öyle seçin demiş ama o iş olmaz bence
Giffe bakacaksak benim bir şey dikkati mi çekti bu Zarakiyi bu hala bu çocuk mu getiyor hani Reiper'ın giffindeki hali eğer öyleyse bu çocuktur en ürpertici olan :S
OP fanı değilmisiniz hepini aynısız Bende diyorum ki Avatar halinde bile olmamış Olanları söyledim bak Gon normalde sevimlidir eğer gifleri ele alırsa en korkunçları arasındadır ama Aang hala değilSizin gibi OP fanları Zoro'yu falan da bekliyordur kesin. 2 yıl önce çocuktu ya hani.
Aang'in Avatar halini koydum gife hala Aang iyi çocuktur deniyor. :S
Gifte yok bu kare ama bu hali ve yeteneği benim için yeterli.Nope giflerdede ürpertici değil