Erkan12'nin üstüne tanımamİnsanlar genelde kötü diye oy veriyor ama konunun açıklamasında bildiğin iyi bir şey olarak yazılmış
İşin özü kimler yorumlarıyla fanları dövüyor onu seçiyoruz
Erkan12'nin üstüne tanımamİnsanlar genelde kötü diye oy veriyor ama konunun açıklamasında bildiğin iyi bir şey olarak yazılmış
İşin özü kimler yorumlarıyla fanları dövüyor onu seçiyoruz
Ace konusunda demedim senin için.Fujitora anti-fanı olup,ace ve tam zıttı dof fanı olanlara lafım.Bunu farkeden birilerini görmek çok güzel. Ace konusunda ne antilik yapmışım onu da bilmek isterdim.
Yok onu genele yazmıştım.Ace konusunda demedim senin için.Fujitora anti-fanı olup,ace ve tam zıttı dof fanı olanlara lafım.
Aşırıcı arkadaşlar maalesef laftan anlamamaya başlayınca elde bi argüman kalmaz zaten. Yani fana bişi anlatlmz :S bir argümandır önermesi yanlış oluyor, olsa olsa bi durumdur.@Monkey D. Dragon
Bana göre bu arkadaşlar fansavar falan değil. Fansavar olan insan, hater sıfatını kazanmadan, karakteri hedef almadan, fanlarıyla girdiği tartışmalarda yalnızca argümanlara ve savlara bağlı kalarak fan olarak gördüğü kişinin fanlığını ortaya çıkarmaya çalışır. Bu arkadaşlardan kimse onu yapamıyor maaalesef. Fanları ikna edemeyince, "savamayınca" gidip karaktere çöküyolar, sallıyolar da sallıyolar. Bir tartışmaya girer gibi oluyorlar, başarısız bir fansavarlık girişimi sonucu ellerinde kalan tek argüman? "fana bişi anlatlmz :S" oluyor. Sonra karaktere sallamaya devam. Böyle boş beleş bir kavram.
Yanlış açmış. Fansavar ne la? :/ Karakterlere değil de kişilere saldıran kişi anlamı var resmen.Olum adam hater diye açmış zaten Niye anlamıyonuz ki :/