Ben hem fansavara hem hatera bastım oyu :/Dur bi dakika.Şimdi bu fansavar iyi bi sey mi kotu bir sey mi? Doragon hater falan demis ona gore oy atayim
Ben hem fansavara hem hatera bastım oyu :/Dur bi dakika.Şimdi bu fansavar iyi bi sey mi kotu bir sey mi? Doragon hater falan demis ona gore oy atayim
Bana güven.Dur bi dakika.Şimdi bu fansavar iyi bi sey mi kotu bir sey mi? Doragon hater falan demis ona gore oy atayim
Yok iyi diye oy verdim @Alpamis'a, niye kötü olsun hater demiyor sonuçta.Kötü bir şey galiba
İşine gelmeyince hemen boş beleş zatenHaterlar listesi göz kamaştırıyor. Bu boş beleş sıfatı gözümde kazanan 4 üye var. @Monkey D. Dragon Sen de 5. potansiyel taşıyorsun.
Bu hater diye anladımYok iyi diye oy verdim @Alpamis'a, niye kötü olsun hater demiyor sonuçta.
İşime geldiği bir zaman oldu mu?İşine gelmeyince hemen boş beleş zaten
Boş beleş demen için başka ne sebep olabilir ki :/ Gelip mangadan falan gösteriyoz sonuçta.İşime geldiği bir zaman oldu mu?
Aşkı Mihawk'a laf edince çok zoruna gitmiş belli.Boş beleş demen için başka ne sebep olabilir ki :/ Gelip mangadan falan gösteriyoz sonuçta.
İnsanlar genelde kötü diye oy veriyor ama konunun açıklamasında bildiğin iyi bir şey olarak yazılmışBu hater diye anladım