Bak ben de daisuki gibi gömecem.1- @Sakata Gintoki
2- @Erkan12
3- @Wataame Daisuki chan. Ace'i bilmem de Jinbei'yi gömme de üstüne yok.
4- @Reiper
Sen yapma bir kişi yetiyor.Bak ben de daisuki gibi gömecem.
Bellamy ölsün...
Olum adam hater diye açmış zaten Niye anlamıyonuz ki :/Ankettekilerin çoğu çeşitli karakterler üzerinden hater'lık yapsa da fansavarlık yapamıyorlar. Birkaçı da bazen kendini çok komik durumlara düşürüyor zaten. :/ Fansavarlık başka bir şey. Verdiği cevaplarla laf çorbası yapana değil, lafı gediğine oturtana fansavar denir.
(Hater of Mihawk Fans!!)Erkan'ı bu işin piri.
Sakata'da güzel gömer Ace'yi.
Korsanfanın hater tanımı :
Benim fanı olduğum karakteri,benim gördüğüm seviyenin altında görüyorsan hatersın,antifansın.
Bunu farkeden birilerini görmek çok güzel. Ace konusunda ne antilik yapmışım onu da bilmek isterdim.Erkan12 1 numara,reiper trollük yapmasın güzel şeyler yazar.MoP da aynı.Gerisi hikaye.Hele dof fanı geçinenler zaten neyi savunduğunu bilmez.Alayı ace fanı,ama dof la en zıt op karakteri de bu.Pek tınlanacak tip değiller.Ayrıca alpamis zoro konusunda yiğidi öldür hakkini yeme modun da.Direk anti denilemez.
Ace'in potansiyeli luffy'den fazlaBunu farkeden birilerini görmek çok güzel. Ace konusunda ne antilik yapmışım onu da bilmek isterdim.
Kötü bir şey galibaDur bi dakika.Şimdi bu fansavar iyi bi sey mi kotu bir sey mi? Doragon hater falan demis ona gore oy atayim