İlk defa gördüm. Radarıma girmesi için kitap hakkında iyi yorumlar okuyup öneri almam lazım. Bu kitabı okuyan nadir insanlardan birisin bence. Naptın kapak resmine bakıp mı okumaya karar verdin Zaten bu tarz kolektif kitaplar hoşuma gitmiyor.Arz Cephesinde Yeni Bir Şey Yok
Birbirinden bağımsız 28 adet kısa öyküden oluşan bu güzide eserde ne yazık ki beklediğimi bulamadım. Gerçi birkaç tane öykünün hakkını yiyemem ama genel itibariyle kötü diyebileceğim bir deneyimdi. Yerli ve milli bilimkurguya biraz mesafeliydim. Bu eserle beraber neden mesafeli olduğumu tekrar hatırlamış oldum. Çok fazla esinlenme ve inanılmaz bayan bir mizah anlayışı ile çekilmez hale gelmiş çoğu öykü. Bazı öykülerde bilimkurgunun adı var sadece, motif bile değil.
@Vvv Senin radarına girmiş olabilir eser:d
İlk haftada 3. baskıya geçmişti yanılmıyorsam. webte popüler denebilecek durumda. O yüzden aklıma geldin:dİlk defa gördüm. Radarıma girmesi için kitap hakkında iyi yorumlar okuyup öneri almam lazım. Bu kitabı okuyan nadir insanlardan birisin bence. Naptın kapak resmine bakıp mı okumaya karar verdin Zaten bu tarz kolektif kitaplar hoşuma gitmiyor.