Hahahaha, çok sertti bu.Kalbi olsa bu sözü Sanji'ye söylemezdi.
Hahahaha, çok sertti bu.Kalbi olsa bu sözü Sanji'ye söylemezdi.
Bu durum pek içime sinmiyor. Sanji kostümün sırlarını kendi keşfetmeli. Modifiye olayına filan girmezler umarım hiç.şimdi de sanjinin power up ına yardım edicek.
Pek sırrı yok ki. Ağızdan bir kere o söz çıktı, artık modify almazsa kötü olur.Bu durum pek içime sinmiyor. Sanji kostümün sırlarını kendi keşfetmeli. Modifiye olayına filan girmezler umarım hiç.
Çizgi romanlarla sınırlı olduğunu sanmıyorum. Ya da tüm özelliklerini Page One'a karşı gördüğümüzü.Pek sırrı yok ki. Ağızdan bir kere o söz çıktı, artık modify almazsa kötü olur.
Nasıl yav? Gözlem haki pu işteEvet işte ama bu gözler bir tek onun power upını görmedi doğru düzgün Hep başkasına yarıyor şimdi de sanjinin power up ına yardım edicek.
Ben tamamen suit olayına karşıyım sanjinin kendi gücüyle güçlenmesini isterdimBu durum pek içime sinmiyor. Sanji kostümün sırlarını kendi keşfetmeli. Modifiye olayına filan girmezler umarım hiç.
Bir kere kullandı ondan sonrası yok ama işte diyorum ya adamda potansiyel var oda kullandırtmıyo :dNasıl yav? Gözlem haki pu işte
Ben de değişik bir power up beklerdik, gerçi Suit'in özellikleri iyi. Bunları çalışma yoluyla elde etmesi daha hoş olurdu. Tabii yine kullanıcıya göre değişir, gördük İchiji Niji gibi tiplerin ağır abilere karşı halini. Sorun okuyucu çok fazla kafa ütülüyor. Yok beleş filan. He anasını battle shounen dünyasında tek hakkıyla güçlenmeyen karakter Sanji sanki.Ben tamamen suit olayına karşıyım sanjinin kendi gücüyle güçlenmesini isterdim