Üzdün reis.Sıralama olmadan yazıyorum; Big Mom, Tashigi, Apoo, Germa (Reiju dahil) ve Orochi. Aklıma gelmeyen karakter mutlaka vardır.
Üzdün reis.Sıralama olmadan yazıyorum; Big Mom, Tashigi, Apoo, Germa (Reiju dahil) ve Orochi. Aklıma gelmeyen karakter mutlaka vardır.
Sanji???
Sanji'yi o kadar silmişim ki sevmediklerim arasında bile ilk 10'a girememişSanjiye karşı çok kötü olmadığını biliyordum
Usopp korkak karakter tamam. Ama yerli yersiz verdiği tepkiler ve tepkilerinin aynılığı bayıyor, göz ve kulak tırmalıyor. Görmek ve duymak istemiyorum kendisini.Usopp bu serideki en kendine has karakterlerden biridir. Adam ülke dilimleyen hayvanlar arasında 0 süper güçle tutunmaya çalıştı seri boyunca, yeri geldi kaçtı, yeri geldi savundu, yeri geldi hükümete kafa tuttu. Bunların hepsini it gibi tırsarken yaptı.
Usopp çok büyük karakterdir.
Diğerlerine göre daha sevilesi ama sevemedik gitti yapay insanı. XDÜzdün reis.
Usopp karakteri aslında içerisinde büyük bir potansiyel barındırıyor ama oda sağolsun adama sapan dışında başka silah vermiyor ki kullansın.Usopp bu serideki en kendine has karakterlerden biridir. Adam ülke dilimleyen hayvanlar arasında 0 süper güçle tutunmaya çalıştı seri boyunca, yeri geldi kaçtı, yeri geldi savundu, yeri geldi hükümete kafa tuttu. Bunların hepsini it gibi tırsarken yaptı.
Usopp çok büyük karakterdir.
Yani Yonko keskin nişancısının evladı, ancak seriye senin benim gibi bir adam olarak girdi. Çizgisini de bozmadı. Bozacağını da sanmam. Yeri geldiğinde Nami bile power-up'ını bu adam üzerinden aldı.Usopp karakteri aslında içerisinde büyük bir potansiyel barındırıyor ama oda sağolsun adama sapan dışında başka silah vermiyor ki kullansın.
Garp yok mu listedeSevilenler
1-WB
2-ACE
Zoro>Kid>Croc>Smoker>Perona>Robin>Bunney>Tashigi
Sevilmeyenler
Fujitora
Enel
Teach
Katakuri
Kıraker
Queen
Lucci
Sanji'nin aile fertlerinin tamamı, ablası hariç.
Not: Tabi Reis'i sevilenlere ekleyebiliriz
Diğerleri gibi değil ya, bir kalbi var.Diğerlerine göre daha sevilir ama sevemedik gitti yapay insanı. XD
Evet işte ama bu gözler bir tek onun power upını görmedi doğru düzgün Hep başkasına yarıyor şimdi de sanjinin power up ına yardım edicek.Yani Yonko keskin nişancısının evladı, ancak seriye senin benim gibi bir adam olarak girdi. Çizgisini de bozmadı. Bozacağını da sanmam. Yeri geldiğinde Nami bile power-up'ını bu adam üzerinden aldı.
Garp'a zamanında baya nefret beslemiştim doğrudur ama o zamanlar geçti bundan üç dört yıl önce falandı.Garp yok mu listede
En sevdiklerim
Garp Kuzan Luffy Zoro Mihawk Shanks Hancock
Sevmediğim karakter yok ama Brook çok gereksiz geliyor bana. Hiç ısınamadım.
Kalbi olsa bu sözü Sanji'ye söylemezdi.Diğerleri gibi değil ya, bir kalbi var.