Hazırlayıp yaz ya, merak ettim.Sevdiklerim kolay ama sevmediklerimi bilmiyorum. Nami'den başlarız bir ara.
Hazırlayıp yaz ya, merak ettim.Sevdiklerim kolay ama sevmediklerimi bilmiyorum. Nami'den başlarız bir ara.
Sevdiğim ya da sevmediğim karakterler öyle liste yapılacak kadar çok değil. Smoker ve Montblanc Noland'ı severim. Ace ve Robin'i ise hiç sevmem. Kötü karakterleri sevmemek saçma geliyor. Adam adı üstüne kötü, olayı bu yani.
Sanji???Sevdiklerim
Sevmediklerim
- Zoro
- Beyazsakal
- Ace
- Shanks
- Marco
- Aokiji
- Fujitora
- Mingo
- Smoker
- Bb
- Luffy
- Orochi
- Foxy
- Moria
- Ceasar
- Akainu
- Garp
- Carrot
- Caribou
- Usopp
Sanjiye karşı çok kötü olmadığını biliyordumSevdiklerim
Sevmediklerim
- Zoro
- Beyazsakal
- Ace
- Shanks
- Marco
- Aokiji
- Fujitora
- Mingo
- Smoker
- Bb
- Luffy
- Orochi
- Foxy
- Moria
- Ceasar
- Akainu
- Garp
- Carrot
- Caribou
- Usopp
Zaten senin 10-10 olarak yazmana pek ihtimal vermemiştim. Kötü karakterlerde benim bakışım değişiyor. Mesela; Karasakal çoğu kişiye göre kötü karakterdir ama en sevdiğim karakterler içinde. Yine Doflamingo'yu severim ama Orochi, Foxy, Spandam gibi karakterleri sevmem. Çok kalitesiz geliyorlar bana.Sevdiğim ya da sevmediğim karakterler öyle liste yapılacak kadar çok değil. Smoker ve Montblanc Noland'ı severim. Ace ve Robin'i ise hiç sevmem. Kötü karakterleri sevmemek saçma geliyor. Adam adı üstüne kötü, olayı bu yani.
Usopp bu serideki en kendine has karakterlerden biridir. Adam ülke dilimleyen hayvanlar arasında 0 süper güçle tutunmaya çalıştı seri boyunca, yeri geldi kaçtı, yeri geldi savundu, yeri geldi hükümete kafa tuttu. Bunların hepsini it gibi tırsarken yaptı.Sevdiklerim
Sevmediklerim
- Zoro
- Beyazsakal
- Ace
- Shanks
- Marco
- Aokiji
- Fujitora
- Mingo
- Smoker
- Bb
- Luffy
- Orochi
- Foxy
- Moria
- Ceasar
- Akainu
- Garp
- Carrot
- Caribou
- Usopp
Ben de ciddi olarak bu şekilde düşünüyorum. Alabasta'da yaptığı efsane konuşma yeter.Usopp bu serideki en kendine has karakterlerden biridir. Adam ülke dilimleyen hayvanlar arasında 0 süper güçle tutunmaya çalıştı seri boyunca, yeri geldi kaçtı, yeri geldi savundu, yeri geldi hükümete kafa tuttu. Bunların hepsini it gibi tırsarken yaptı.
Usopp çok büyük karakterdir.
Hemen hemen buna yakın gibi.Sirasiz
Sev
Sevme
- Luffy
- Zoro
- Nami
- Usopp
- Sanji
- Chopper
- Robin
- Franky