MuzluYulafEzmesi
Minato , Kakashi ve Tsunade güçsüz açıkcası . Ha karizmalar mı ? Evet karizmalar ama güçsüzler . Hashirama ve Naruto biraz salak . Hiruzen hakkında aklımda pek bir bilgi yok , pas geçiyorum onu . Tobirama Kraldır .
Beni Haşirama'nın hakkını yemiyorum, büyük atılımı yapan kişi o sonuçta, ancak Konoha açısından konuşursak, Tobirama yaptığı reformlar ile ufacık köyü adeta bir megakente çevirmiş. Ninja köyleri içinde en güçlüsü Konoha iken, ülkeden Jiraiya, İtaçi gibi nice yiğitler ve daha bir sürü isimsiz kahraman çıkmışken Tobirama'nın buna olan etkisini kimse inkar edemez. Kendi dünyamıza uyarlayacak olursak; Haşirama roketi icat etmiş, Tobirama o roket ile aya gitmiş. Aynı hesap.Tobirama'dan anca laz müteahhit olur. Temeli atan da binayı diken de devleti kuran da daha doğrusu bütün bunlara öncülük eden adam da abisidir. Adam kaosun hakim olduğu ninja dünyasına düzen getiriyor aynı zamanda diğer köylerin kurulmasına vesile olan da kendisi. Üstelik milletin cebine harçlık sıkıştırır gibi kuyruklu canavarları yakalayıp köylere dağıtıyor. Ömrü yetse ninja alemi bu kadar acı çekmezdi. Çok büyük adamdı
Tobirama karakteri baştan dizayn edildi. Bize ilk tanıtıldığında iyi su teknikleri bilen ancak 20 jonine ölen biriydi. Serinin başında yoktu o malum teknikleri bulduğu gerçeği. Ayrıca Minato'nun yeteneklerinin geneli Tobirama imzalı demişsin de .Tek bir tekniği öyle. Ve Tobirama çok daha eski bir zaman da yaşadığı için bir Konoha Ninjasının, Hokagesinin yeteneğini kullanması normal. Senin mantıkla ninjaların hiç bir şeyi orijinal değil ninjutsu Rikudo dan geliyorMinato güçsüz arkadaş, güçsüz. Kakashi gibi kendisi, belli bir noktadan sonra tekliyor, çakra fakiri. Çok övğnülen teknikleri de orjinal değil, Tobirama imzalı geneli
HmmmTsunade'de dayanıklı değil
Kakashi belki (çünkü hokage olduğu sırada şaringanı yok) ama diğerleri değil.Minato , Kakashi ve Tsunade güçsüz açıkcası .
Uchiha'ya yaklaşımı olmasa ve köyde en az tanınılırlığa (yani halk tarafından en az benimsenen demek oluyor) sahip olan hokage olması olmasa katılırdım. Ancak Tobirama'nın "aya" gittiğini düşünmüyorum. Çok önemli katkılar yaptı ancak o kadar çığır açan bişi olduğu kanısında değilim. Anbu'yu kurmak, Ninja Akademisini kurmak (ki bu madara ile hashiramanın fikriydi zaten o sadece devralmış), sharingan'In işleyişini kitaplaştırması ve bazı önemli temel teknikler geliştirmesi (kage bunshin gibi) sadece konohaya değil tüm shinobi alemine olumlu katkılarıdır.Haşirama roketi icat etmiş, Tobirama o roket ile aya gitmiş. Aynı hesap.
Kadın yakalarından silkip sallayıp attı yav Daha ne yapacaktı ?Tsunade çok pasif kaldı yaşlılar karşısında
Milletin Raikage'si Hachibi ile dövüşüp berabere kalıyor . Yine milletin Raikage'sinin çakrasının Bijuu seviyesinde olduğu belirtiliyor . Milletin Tsuchikageleri Kekkai Tota sahibi . Milletin Mizukage'si 2394824 tane Kekkai Genkai sahibi . Minato hakkında şüphelerim olsada ( Teknikleri sınırlı olsa da harika faydalanıyor bu tekniklerden ve Raikage ile olan kısa çatışması var ) ben Kakashi ve Tsunade'nin o seviyede bir usta olduğunu düşünmüyorum .Kakashi belki (çünkü hokage olduğu sırada şaringanı yok) ama diğerleri değil.
Milletin Raikagesi 10.000 kişilik ninja ordusu ile günlerce dövüşüyor, çakrası bitince yeniliyor, onu söylemeyi unutmuşsun.Milletin Raikage'si Hachibi ile dövüşüp berabere kalıyor . Yine milletin Raikage'sinin çakrasının Bijuu seviyesinde olduğu belirtiliyor . Milletin Tsuchikageleri Kekkai Tota sahibi . Milletin Mizukage'si 2394824 tane Kekkai Genkai sahibi . Minato hakkında şüphelerim olsada ( Teknikleri sınırlı olsa da harika faydalanıyor bu tekniklerden ve Raikage ile olan kısa çatışması var ) ben Kakashi ve Tsunade'nin o seviyede bir usta olduğunu düşünmüyorum .
Ee Bunu belki de en zayıf Kage olan 4. Kazekage Rasa da yapıyor. Bijuu ile dövüşmek Kage seviyesinde biri için iş mi ?Milletin Raikage'si Hachibi ile dövüşüp berabere kalıyor .
Ona rağmen mal gibi hareket ediyor. Çok çakra sahip biri o çakrayla yapılacak şeyleri sınırlıysa bir anlamı yok. Aynı o bijuu seviyesi çakrası var denen Raikage, Minato için " Aşılamaz" diyor Jiraiya'dan da "Lord Jiraiya" diye bahsediyor.Yine milletin Raikage'sinin çakrasının Bijuu seviyesinde olduğu belirtiliyo
Kakashi zaten o seviyede değil, adamın şaringanı varken bile değildi, kaldı ki şaringanı yokken. Ancak Tsunade'nin evrendeki konumu tüm saydıklarından yukarıda enteresan bir şekilde.Kakashi ve Tsunade'nin o seviyede bir usta olduğunu düşünmüyorum .
Ya o çok abartılı bir olay. Pek çok kage seviyesi ninja kim olduğu bilinmeyen, 5 büyük ulustan birine ait olmayan 10.000 kişilik bir fodder ordusuna aynısını yapar zatenMilletin Raikagesi 10.000 kişilik ninja ordusu ile günlerce dövüşüyor, çakrası bitince yeniliyor, onu söylemeyi unutmuşsun.
Hiruzen'e o lakabı vererek çok büyük allaxsızlık yapmışlar yalnızhaskdşjfhlasdkfAdamın bir lakabı Profesör diğeri Shinobi Tanrısı