Hashirama geri kalan hepsine bedel bir adam.
Nasıl etkisiz eleman oluyor ? Herkes birbirini doğrarken adam devri değiştirmiş o nasıl bir etkisizlik öyleHashirama etkisiz eleman. Sırf marka yüzü için hokage oldu.
Tobirma, Uchiha mevzusu dışında bir kötü yanı yok.
Hiruzen bir boku beceremedi. Küçücük çocuğa bile sahip çıkamadı.
Minato erken öldü. Yinede köyü koruyup, geleceğe dönük plan yaptı.
Tsunade fena değildi.
Kakashi'nin hokage olması bile hata. Sırf fanları sevinsin diye seri içinde yükselttikçe yükselti.
Naruto'ya bir şey diyemem. Boruto denen iğrenç seriyi okumuyorum.
Madara ve Tobirama'ya rağmen yapıyor demek istedin herhaldeMadara ve Tobirama olmasa yapamazdı. Sırf reklam yüzü. Yöneticilik vasfı yok.
Adam saf güç ile istese kendine taptırırdı gitmiş bir köy bir ulus sistemini oturtmuş.Guç dengesi olsun diye biju dağıtmış.Madara ve Tobirama olmasa yapamazdı. Sırf reklam yüzü. Yöneticilik vasfı yok.
Şöyle bir dikkat ettim sanırım konuya olan 3.yorumun bu.Minato tabii ki. Ardından Hashirama ve Naruto gelir. Son savaşta karakter folloş edilmese herkesin gizem kastığı ve Naruto'nun zirvede olduğu yıllarda hiçbir karakter Minato'nun bıraktığı etkiyi bırakamadı bünyede. Yine de severiz her türlü. Hiruzen çöp bu arada.
Biliyorum da aradan aylar geçince insanın gene yazası geliyor la. Ayrıca Tobirama'nın abisini geçecek oy alması hatta bu kadar oy alabilmiş olmasının tek sebebi vakti zamanında Hashirama'nın bu ırkçı kezbanı eşek sudan gelinceye kadar dövmemiş olmasından kaynaklanıyor herhalde.Şöyle bir dikkat ettim sanırım konuya olan 3.yorumun bu.
Ben de Minato diyorum. Çeviklik, zeka, karizma ne ararsan var.