Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Kuvvetli

En kuvvetli kim?

• Kullanılan toplam oy
    99
Çocuk ölmüş Garp kafayı yemiş daha iç çatışma mı kalır o raddeye geldikten sonra? Yapabiliyorsa silkip atması lazım üstünden Sengoku’yu, öbür türlü kankisine tutmaya devam et beni demesi kolpaçino filminden sahnelere benziyor biraz.

Luffy’yi en kuvvetli karakterlerden biri olarak öne sürmem zaten. :D Hem o sahnede Garp gibi rage modunda da değildir. İki olay çok farklı.
Luffy'i en kuvvetli diye öne sür demiyorum zaten 3 tane köylü > Luffy mi oluyor o demeye çalıştım :D Sengoku gibi bir adamı küçümsemek de olmamış kendisi gayet Wb ile 1 v 1 kapışır ama Garp başka bir level Sengoku'yu öldürecek hali yok orada :D

Beyazsakal hafife alınıyor.Yumruk gücü daha az olabilir ama bilek gücü iyiydi.Koca gemiyi yarı ölüyken durdurdu.Ayakta öldü ayrıca Garp’ın ayakta ölebileceğini sanmıyorum.Dandirik Morgans kesti diye iki seksen yatan adam bu.:hhh:

Beyazsakal hafife alınıyor.Yumruk gücü daha az olabilir ama bilek gücü iyiydi.Koca gemiyi yarı ölüyken durdurdu.Ayakta öldü ayrıca Garp’ın ayakta ölebileceğini sanmıyorum.Dandirik Morgans kesti diye iki seksen yatan adam bu.:hhh:
Morgans kesti diye mi yatıyor Morgans'ın kesişini bile hissetmiyor mu lütfen olayları yanlı yorumlamayalım please :D

Bazı arkadaşlar Kaido demiş de bence Garp Kaido'yu atomların ayırır. Fiziksel güçte de kaldırma gücünde de. Ama Kaido Ederhal formunda belki Garptan daha fazla yük kaldırır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık