Garp the şey ya işte djdjdj
Luffy'i en kuvvetli diye öne sür demiyorum zaten 3 tane köylü > Luffy mi oluyor o demeye çalıştımÇocuk ölmüş Garp kafayı yemiş daha iç çatışma mı kalır o raddeye geldikten sonra? Yapabiliyorsa silkip atması lazım üstünden Sengoku’yu, öbür türlü kankisine tutmaya devam et beni demesi kolpaçino filminden sahnelere benziyor biraz.
Luffy’yi en kuvvetli karakterlerden biri olarak öne sürmem zaten.Hem o sahnede Garp gibi rage modunda da değildir. İki olay çok farklı.
Orada uyuyordu yalnız.Beyazsakal hafife alınıyor.Yumruk gücü daha az olabilir ama bilek gücü iyiydi.Koca gemiyi yarı ölüyken durdurdu.Ayakta öldü ayrıca Garp’ın ayakta ölebileceğini sanmıyorum.Dandirik Morgans kesti diye iki seksen yatan adam bu.![]()
Morgans kesti diye mi yatıyor Morgans'ın kesişini bile hissetmiyor mu lütfen olayları yanlı yorumlamayalım pleaseBeyazsakal hafife alınıyor.Yumruk gücü daha az olabilir ama bilek gücü iyiydi.Koca gemiyi yarı ölüyken durdurdu.Ayakta öldü ayrıca Garp’ın ayakta ölebileceğini sanmıyorum.Dandirik Morgans kesti diye iki seksen yatan adam bu.![]()
Troll bir sahneydi ya o ciddiye mi aldın onu?Beyazsakal hafife alınıyor.Yumruk gücü daha az olabilir ama bilek gücü iyiydi.Koca gemiyi yarı ölüyken durdurdu.Ayakta öldü ayrıca Garp’ın ayakta ölebileceğini sanmıyorum.Dandirik Morgans kesti diye iki seksen yatan adam bu.![]()
İlk kestiği zaman yere düşüyordu sanki bakarım tekrar.Morgans kesti diye mi yatıyor Morgans'ın kesişini bile hissetmiyor mu lütfen olayları yanlı yorumlamayalım please![]()
Beyazsakal'dan başka kimse yoktur derkenİlk kestiği zaman yere düşüyordu sanki bakarım tekrar.Zaten farketmez ayakta ölecek çap seride beyazsakaldan başkasında yoktur kuvvet anlamında.