Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Kuvvetli

En kuvvetli kim?

• Kullanılan toplam oy
    99
Dayanıklılık üzerinden fazla gitmeye gerek yok wb garptan daha tank bir karakter. Burada dayanıklılık olmadığı için boşa konuşuyorsunuz.
Zaten onun farkındayız da Garp'ın daha dayanıklılık adına bir şeyini görmediğimiz için WB üzerinden atıp tutmak kolay :D Her şeyi belli olmuş adam ile hiç bir şeyi daha açığa çıkmamış adama bu kadar yüklenmek kolay.

Luffy'i en kuvvetli diye öne sür demiyorum zaten 3 tane köylü > Luffy mi oluyor o demeye çalıştım :D Sengoku gibi bir adamı küçümsemek de olmamış kendisi gayet Wb ile 1 v 1 kapışır ama Garp başka bir level Sengoku'yu öldürecek hali yok orada :D
Yani üstünden kaldırması için öldürmesine gerek yok Sengoku’yu. :D O hiddet anında kaldıramadıysa bu kuvvet yönünden bi eksikliktir bana göre. O üç köylü Luffy’nin sinirli bi anına denk gelseler o kadar kolay tutamazlardı zaten. Durumlar baya farklı. Ayrıca o an Luffy’yi tutabilmeleri genele baktığımızda ondan güçlü oldukları anlamına gelmiyor. Güç seviyesi tartışmıyoruz ki :D Big Mom’ı orada öyle kolay tutabilir mi Sengoku? Kuvveti yetmez işte. :D

Yani üstünden kaldırması için öldürmesine gerek yok Sengoku’yu. :D O hiddet anında kaldıramadıysa bu kuvvet yönünden bi eksikliktir bana göre. O üç köylü Luffy’nin sinirli bi anına denk gelseler o kadar kolay tutamazlardı zaten. Durumlar baya farklı. Ayrıca o an Luffy’yi tutabilmeleri genele baktığımızda ondan güçlü oldukları anlamına gelmiyor. Güç seviyesi tartışmıyoruz ki :D Big Mom’ı orada öyle kolay tutabilir mi Sengoku? Kuvveti yetmez işte. :D
Yav seni kıytırık Kurapika tuttu :oleyo2:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık