Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

En Karizmatik Shounen Yan Karakteri

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    278
Bari en kaliteli/cool/sevdiginiz liseli karakterlerde yapalim:D
Ma gangryoung(ve diger veritaslilar),ichigo ve sinif arkadaslarindan bir kaci,iste tenjou tenge,beelzub,nobblesse de oyleymis sanirim.Boyle serilerden en sevilen(genelde sayko olanlar) bi ankette yapilabilir

Bari en kaliteli/cool/sevdiginiz liseli karakterlerde yapalim:D
Ma gangryoung(ve diger veritaslilar),ichigo ve sinif arkadaslarindan bir kaci,iste tenjou tenge,beelzub,nobblesse de oyleymis sanirim.Boyle serilerden en sevilen(genelde sayko olanlar) bi ankette yapilabilir
Shounen olması şart değilse, Koizumi Risa, Ootori Kyoya, Rai(kaç bin yaşında olduğunu unuttum şuan ama düz mantık liseli. :D), Tomoko Kurumi, Midorima Shintarou, Noda Megumi(Üniversiteli, olsun.) Makoto Sunakawa falan filan diye gider.

Baya baya geç kaldım :/ Ama şöyle bir düşünecek olursam 4 karakter var. Bijikata,Aizen,Roy ve İtachi arasından bir şey seçmem gerekiyor.
Bijikata'nın Toshi versiyonu coolluktan çok, komikti. Üzülerek eliyorum.
Aizen daima karizmaydi fakat o dönüşüm evresi karakterin bir kısmını aldı götürdü.
İtachi'nin çoğu hali cool fakat karakteri pek sevdiğim söylenemez,diğerlerine nazaran.
Roy ise çok ayrıydı. Sanırım Roy diyeceğim.

Roronoa Zoro

Öncelikle Itachi daha hızlı. :) Sürelere bakabilirsin. Ayrıca bu Orochimaru ayarı değil. Gerçi Sasuke vssinde ortaya çıktığında daha da hızlıydı yediği ayar galiba. Üç beş sn bi şeydi.
Daha hızlı mı? Farklı seriler farkında mısın?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık