Roronoa Zoro
Oh pls.Itachinin verdiği ayarı başka kimse vermedi yalnız. Tarihin en hızlı Orochimaru ayarı. Lütfen.
Oh pls.Itachinin verdiği ayarı başka kimse vermedi yalnız. Tarihin en hızlı Orochimaru ayarı. Lütfen.
Öncelikle Itachi daha hızlı. Sürelere bakabilirsin. Ayrıca bu Orochimaru ayarı değil. Gerçi Sasuke vssinde ortaya çıktığında daha da hızlıydı yediği ayar galiba. Üç beş sn bi şeydi.Oh pls.
Hem de moralfag olmadan yapıyor.
Shounen olması şart değilse, Koizumi Risa, Ootori Kyoya, Rai(kaç bin yaşında olduğunu unuttum şuan ama düz mantık liseli. ), Tomoko Kurumi, Midorima Shintarou, Noda Megumi(Üniversiteli, olsun.) Makoto Sunakawa falan filan diye gider.Bari en kaliteli/cool/sevdiginiz liseli karakterlerde yapalim
Ma gangryoung(ve diger veritaslilar),ichigo ve sinif arkadaslarindan bir kaci,iste tenjou tenge,beelzub,nobblesse de oyleymis sanirim.Boyle serilerden en sevilen(genelde sayko olanlar) bi ankette yapilabilir
Benim de öyle. Hatta Tobi'nin Tobirama olduğunu bile savunmuşluğum var.Çölde şelale yaratacak kadar çakra, Senju klanından, neredeyse bütün mükemmel tekniklerin mucidi. En sevdiğim Naruto karakteri olur kendisi.
Giderayak Minato'ya verdiği ayarlar unutulmazdı.Deha denilen adama beyinsiz muamelesi yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Baya bir aşağılamıştı açıp tekrar okumak lazım o kısımları.Benim de öyle. Hatta Tobi'nin Tobirama olduğunu bile savunmuşluğum var.
Demeyin öyle moralim bozuluyor.Giderayak Minato'ya verdiği ayarlar unutulmazdı.Deha denilen adama beyinsiz muamelesi yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Baya bir aşağılamıştı açıp tekrar okumak lazım o kısımları.
Daha hızlı mı? Farklı seriler farkında mısın?Öncelikle Itachi daha hızlı. Sürelere bakabilirsin. Ayrıca bu Orochimaru ayarı değil. Gerçi Sasuke vssinde ortaya çıktığında daha da hızlıydı yediği ayar galiba. Üç beş sn bi şeydi.