Olur. Ben bu aralar çok açtım konu. Biraz da sizlerin konularını okumak isterim. Konuda da yardımcı olurum fikir falan.Aynen varsa boşuna açmayalım. Aslında en iyi ikili falan diye açabiliriz. Manganın yüzünden yokluktan.
Olur. Ben bu aralar çok açtım konu. Biraz da sizlerin konularını okumak isterim. Konuda da yardımcı olurum fikir falan.Aynen varsa boşuna açmayalım. Aslında en iyi ikili falan diye açabiliriz. Manganın yüzünden yokluktan.
Kolay yazılıyor akılda kalıcı. Kısa ve öz hoşuma gitti. İleride değiştirme hakkım varsa değiştiririm belki.Adı Kaido olan birisinden kült seriler hakkında yorum gelmesi ilginç oldu
Sevmemekle alakası yok. Kült seri dediğin için dedim. Daha yeni bir karakter. Ayrıca yapacaksan Hiko Seijiro yap adını. Hem forumda bir tane bile yok.Kolay yazılıyor akılda kalıcı. Kısa ve öz hoşuma gitti. İleride değiştirme hakkım varsa değiştiririm belki.
Sevmedin sen
Orochimaru-sama herkesten ayar yedi. O başka mesele.Abartı yok hatta az bile dedik. Çok sevdiğin Orochimaruya ayar verdi diye mi bu tavrın?
Itachinin verdiği ayarı başka kimse vermedi yalnız. Tarihin en hızlı Orochimaru ayarı. Lütfen.Orochimaru-sama herkesten ayar yedi. O başka mesele.
Vay Tobirama'nın değerini bilen ender insanlardan.Ankette yok ama bana göre Tobirama'dır.
Çölde şelale yaratacak kadar çakra, Senju klanından, neredeyse bütün mükemmel tekniklerin mucidi. En sevdiğim Naruto karakteri olur kendisi.Tobirama'nın değeri