Üye silindi 1004
Yargılamak gibi olmasın ama hiç şaşırmadım. Benim bile var. Yani herkesin kendi hayatı ama, ne bileyim öyle işte.Hancock seven bazı sub tanıdıklarım var
Yargılamak gibi olmasın ama hiç şaşırmadım. Benim bile var. Yani herkesin kendi hayatı ama, ne bileyim öyle işte.Hancock seven bazı sub tanıdıklarım var
Güzellik kusursuzluk demek midir ?Hancock'un nesi güzel abi? Mangakanın propagandasını yiyorsunuz resmen. Alnı kürek kadar olan bir kadın.
Tabii ki canım, hate the game not the player diye boşuna dememişlerYargılamak gibi olmasın ama hiç şaşırmadım. Benim bile var. Yani herkesin kendi hayatı ama, ne bileyim öyle işte.
Tamam işte hepsinin görüşünü benziyor birbirine. O zaman kapatsınlar konuyu.Yalnız konuda en güzel kadın karakteri oyluyoruz. Benim burdan anladığım direk portre resmi. Fizik zaten hepsinde aynı. En seksi karakter konusu olsaydı Perona için sümsük demezdim. Seksilik ayrı birşey çünkü . Güzellik seksiliğe göre daha az göreceli bir kavram .
Bence bütünlük demektir ve o alınla bütün olmaktan çok uzak.Güzellik kusursuzluk demek midir ?
Yani dediğimi buna nasıl getirdin anlamadım .Tamam işte hepsinin görüşünü benziyor birbirine. O zaman kapatsınlar konuyu.
Kusursuza yakınlık, güzel sıfatların birleşimi demektir. Burada bariz bir özellik kadının güzelliğine bulaşmış. One Piece'de bu kadından daha güzel kadınlar var, anket onlarla dolu.Güzellik kusursuzluk demek midir ?
Maskenin altından bıyık çıkmasın yeter? İkinci bir yamatoyu kaldıramam.Ulti baya çirkin yüzünün yarısı yok kızın.