Bleach kadın karakter konusunda çok iyidir. Bir Soifon, bir Unohana(özgün tasarım olarak) çok iyi karakterler bunlar. OP'deki en iyi kadın tasarımı Monet bence.AYnen o çok güzel. Orihime ve Yoruichi hariç diğerlerini kabul etmiyorum.
Orihime'nin de büyük fanı değilim ama diğer bleach kızlarıyla karşılaştırınca anca o makul geliyor.Sümsük tipli sevmiyorum diyorsun reis. Orihime için yaşayan en büyük sümsük diyorlar.
Oda Nami koleksiyonu yapıyor.Dev Korsanlarından Gerd'i de unutmayın. Dev Nami.
Güzellik göreceli bir şey, karakterinin doluluğu da seksapel gibi konularda etkili yani. Yoksa bu konunun açılması bile saçma çünkü tüm kadın karakterler benziyor. Dolayısıyla kişilik de seksapeli etkileyen önemli bir unsur. Bağımsız şeyler değil.Orihime'nin de büyük fanı değilim ama diğer bleach kızlarıyla karşılaştırınca anca o makul geliyor.
@Dr. Hiluluk salt güzellikten bahsediyorum karakter tasarımından değil.
Yamato'yu eklemesine gerek yok ne olduğunu belli değil.Cinsiyetsiz... Ulan yamoto ultiye vuran ellerin sekiz yerden kırılsınKonu güncellenmemiş o yüzden Ulti, Maria, Yamato yok.
Yalnız konuda en güzel kadın karakteri oyluyoruz. Benim burdan anladığım direk portre resmi. Fizik zaten hepsinde aynı. En seksi karakter konusu olsaydı Perona için sümsük demezdim. Seksilik ayrı birşey çünkü . Güzellik seksiliğe göre daha az göreceli bir kavram .Güzellik göreceli bir şey, karakterinin doluluğu da seksapel gibi konularda etkili yani. Yoksa bu konunun açılması bile saçma çünkü tüm kadın karakterler benziyor. Dolayısıyla kişilik de seksapeli etkileyen önemli bir unsur. Bağımsız şeyler değil.
Ulti baya çirkin yüzünün yarısı yok kızın.Yamato'yu eklemesine gerek yok heran fikrini değiştirebilir. Ulan yamoto ultiye vuran ellerin sekiz yerden kırılsın
Hancock seven bazı sub tanıdıklarım varNami’den başka kadın karakter mi var? Hancock demek simplik midir? @Master of Puppets @William cutting