Op'taki her kadın karakterini Nami'ye benzetmekle her çekik gözlüye Japon demek aynı şey. Soft bir ırkçılık olabilir.Nami’den başka kadın karakter mi var? Hancock demek simplik midir? @Master of Puppets @William cutting
Nami'nin ilk tasarlanmış haline çok benziyor, demek ki içinde kalmış adamın sonradan bir şekilde eklemiş seriye.Dev Korsanlarından Gerd'i de unutmayın. Dev Nami.
Her uzak doğulu benzemiyor ama her kadın Nami’ye benziyor. Nami’ye benzemeyenler yaratık gibi çirkin oluyor zaten Hancock, Big Mom veya Robin...Op'taki her kadın karakterini Nami'ye benzetmekle her çekik gözlüye Japon demek aynı şey. Soft bir ırkçılık olabilir.
Hancock diyen Simp'tir, estetik anlayışı yoktur. Tam bir ortası sıkılmış diş macunu
Bleach'de Yoruichi güzeldir. Onu da beğenmiyorsan seninle bozuşabiliriz.Tarzına sümsük demiyorum tipi sümsük. Zaten bleach en güzel karakter konusunda baya hayal kırıklığına uğratmıştı forum beni şaşırmıyorum peronaya güzel denmesine :/
Öyle bir grup var mı yha?Goda fanları duymasın bunu. :' (
AYnen o çok güzel. Orihime ve Yoruichi hariç diğerlerini kabul etmiyorum.Bleach'de Yoruichi güzeldir. Onu da beğenmiyorsan seninle bozuşabiliriz.
Orihime mi ??AYnen o çok güzel. Orihime ve Yoruichi hariç diğerlerini kabul etmiyorum.
Sümsük tipli sevmiyorum diyorsun reis. Orihime için yaşayan en büyük sümsük diyorlar.AYnen o çok güzel. Orihime ve Yoruichi hariç diğerlerini kabul etmiyorum.