Nami'de Ace'in ulaştığı sıcaklığa ulaşabilir bunda sıkıntı yok bencede ama Ace hiken atarken bildiğin fiziksel kuvvette uyguluyor abi Nami o kadar hiddetli ve güçlü yapamaz o saldırıyı, Akainu misal Wb'nin yolladığı şok dalgasıyla yumruk tokuşturuyordu zorlanıyordu falan normal yumruğuyla saldırırmış gibi sanki. Bu noktada kişisel yetenekler ve fiziksel güçler devreye giriyor bence

Bencede kisiden kisiye gore meyveyi kullanilabilirlik farkli olmali yoksa gucluler degil herkes amirale yakin gucte olabilir yeterki şansa saglam bir logia yesin, tabi bu dusuncemi ispatlayamam ama benim seriden cikarimim bu yonde.Ace in savasta aokiji ye karsilik verebilmeside dogal adam guclu dayanikli tamam biraz hirpalanmis belkide teach ten biraz da dayak yemis olabilir. bence kaoreseki(nasil yazildigini unuttum) kelepcelerden dolayi o kadar bitap haldeydi iayrica sadece fiziken degil ruhende cokuntudeydi ayrica robinin kelepcelendiginde gormustukki nami kelepcelendigi icin bundan etkilendigini soylemisti(Bu kısmı animede izlemiştim magada farklı olabilir) bu nedenlerden dolayi ace in olumsuzluklardan dolayi bu kadar kotu gorundugunu dusunuyorum aokiji ile karsilasmasinda da, aokiji de daha onceden savasta darbeler aldi yani durumlari birbirine yakinda olabilir.Sonuc olarak meyvenin kullanicinin potalsiyeline gore kullanilacagina inaniyorum benim gozlemledigim bu