Bi yırtıcı hayvan meyvesi varmış demekki, ben onu ilk gördüğümde sasaki sanmıştım. teşekkürler.Burada.
Ben burda dişlerin Yamatodan çıktığını farketmemiştim. Zoan birde. Bu karı tahmimden de güçlü çıkıcak.Burada.
Bana da deli dehşet bir şey çıkacak gibi geliyor ki çıksın da zaten. Seride düzgün güçlü kadın karakter yok gibi bir şey.Ben burda dişlerin Yamatodan çıktığını farketmemiştim. Zoan birde. Bu karı tahmimden de güçlü çıkıcak.
Ad olarak çıkmadı da arkadaş atmış işte :dBi yırtıcı hayvan meyvesi varmış demekki, ben onu ilk gördüğümde sasaki sanmıştım. teşekkürler.
Harbi mi la? Ace vssinde de hiç meyveli çizilmedi, babası yüktek ihtimalle oğluna sağlamından bir meyve yedirmiştir geri döndüğünde :dBen burda dişlerin Yamatodan çıktığını farketmemiştim. Zoan birde. Bu karı tahmimden de güçlü çıkıcak.
Teorideki tek fail Kaido bir ... balık@Monkey D. Dragon
Hatta çok güzel bir teori okumuştum meyvesi ile ilgili, yüksek ihtimale "Byakko" çıkacak diyordu japonlar, batının beyaz kaplanı, king of the beasts diye de geçiyormuş japonlarda, babasının temasıyla cuk oturur. Ayrıca batının kaplanı doğunun ejderhasıyla baş düşmanmış.
Sen neler diyorsun sdlfkhsldkhf Yamato > Zoro confirmed.@Monkey D. Dragon
Hatta çok güzel bir teori okumuştum meyvesi ile ilgili, yüksek ihtimale "Byakko" çıkacak diyordu japonlar, batının beyaz kaplanı, king of the beasts diye de geçiyormuş japonlarda, babasının temasıyla cuk oturur. Ayrıca batının kaplanı doğunun ejderhasıyla baş düşmanmış.
Tam tersi. Olmadığı kesin. Ona layık görselerdi dışardan adam çekmek yerine o ikisini amiral yaparladı.Şu anki verilen bilgiler ışığında tartışmasız Gion.Amiral seviyesi kadın