Ana dayağı>allŞu anda aklıma geldi Dadan diyorum, Garpı yerde sermişti hey heytt
Ana dayağı>allŞu anda aklıma geldi Dadan diyorum, Garpı yerde sermişti hey heytt
Dövcekse dadan dövsünAna dayağı>all
Kadın, karanlık geçmişini kibri altında gizlemiş. Çok orjinal bir karakter bence. Yamato gibi kafasının azcık kırık olma sebebi geçmişi. senin sevmemene şaşırdım doğrusu. Demekki her şizofrenden hoşlanmıyorsun.Hancock hak etmiyo bence ama neyyyse
Onunla aynı şeyleri yaşayıp melek gibi olan Koala varken Hancockun tavırları beni kıl ediyo... Luffy hariç herkese davranışları da o kadar antipatik ki... Olay şizofrenlik değil. Yamato sempatik bir insan. Tabii sana cringe geliyo o ayrı. Yamato egosunun arkasına saklanmıyor ve insan gibi davranıyor. Hancockla asla kıyaslamam.Kadın, karanlık geçmişini kibri altında gizlemiş. Çok orjinal bir karakter bence. Yamato gibi kafasının azcık kırık olma sebebi geçmişi. senin sevmemene şaşırdım doğrusu. Demekki her şizofrenden hoşlanmıyorsun.
ek olarak Seri seinen olsaydı veya ona da gerek yok. Oda azcık cesaretli bir yazar olsaydı. Kesin hancockun Kutsallar tarafından tecavüze uğradığını görürdük
Tikveş sen böyle saçma yorumlar yapmazdın ne oldu sana @Kenshiro ile yer mi değiştirdiniz yayın esnasındaDoğru. Çünkü Yamato, Hancock, Gion üçlüsü direkt öldürür
Sevgi yumrukları vol2 ?Dövcekse dadan dövsün
Hocam ayıp oluyor ama.Tikveş sen böyle saçma yorumlar yapmazdın ne oldu sana @Kenshiro ile yer mi değiştirdiniz yayın esnasında