Teorideki tek fail Kaido bir ... balık
Valla beyaz kaplan çıkarsa olabilir neden olmasın, kimmiş bu beyaz ejderha derseniz:Sen neler diyorsun sdlfkhsldkhf Yamato > Zoro confirmed.
Teorideki tek fail Kaido bir ... balık
Valla beyaz kaplan çıkarsa olabilir neden olmasın, kimmiş bu beyaz ejderha derseniz:Sen neler diyorsun sdlfkhsldkhf Yamato > Zoro confirmed.
Ateş ha. Ben çok severim sibirya kaplanlarını. Yoksa yamato top 3 emi oynayacak bende dlskjfşlsdjfTamam da balıktan ejderhaya dönüşmüş balık o, sonuç olarak ejderha :d
Valla beyaz kaplan çıkarsa olabilir neden olmasın, kimmiş bu beyaz ejderha derseniz:
Saçının rengiyle mengiyle cuk oturuyor.
Tamam da balıktan ejderhaya dönüşmüş balık o, sonuç olarak ejderha :d
Valla beyaz kaplan çıkarsa olabilir neden olmasın, kimmiş bu beyaz ejderha derseniz:
Saçının rengiyle mengiyle cuk oturuyor.
Şu sanırımAteş ha. Ben çok severim sibirya kaplanlarını. Yoksa yamato top 3 emi oynayacak bende dlskjfşlsdjf
Saç rengi de çok uyuyor he. Beyaz ve mor.Şu sanırım
Yamato has the WHITE TIGER Devil Fruit - One Piece
In chapter 996 Yamato began what appeared to be a transformation, gaining sharp fangs, before being interrupted. My idea is that Yamato ate the mythical zoan-type devil fruit Neko Neko no Mi, Model: White Tiger. In chinese mythology, Dragons have a mortal enemy, the Tiger. Tigers were said to be...www.opfanpage.com
Adamlar çatıya çıkacağını falanda söylüyor. Baya güzel teori.Saç rengi de çok uyuyor he. Beyaz ve mor.
Yok ya 4chan'da görmüştüm ben :d Ondan bulamadım, threadler kayboluyor da, orada çokça capon arkadaş var tartışıyorsun bolcaŞu sanırım
Yamato has the WHITE TIGER Devil Fruit - One Piece
In chapter 996 Yamato began what appeared to be a transformation, gaining sharp fangs, before being interrupted. My idea is that Yamato ate the mythical zoan-type devil fruit Neko Neko no Mi, Model: White Tiger. In chinese mythology, Dragons have a mortal enemy, the Tiger. Tigers were said to be...www.opfanpage.com
O siteyi bilmiyorum ama muhtemelen benzer şeylerden bahsetmiştir.Yok ya 4chan'da görmüştüm ben :d Ondan bulamadım, threadler kayboluyor da, orada çokça capon arkadaş var tartışıyorsun bolca
Kaplan ve Ejder versusu ara ara gösteriliyor zaten.Adamlar çatıya çıkacağını falanda söylüyor. Baya güzel teori.
Kaplan için zoro diyorlardı ama muhtemelen yamato çıkacak.Kaplan ve Ejder versusu ara ara gösteriliyor zaten.