Zamanında Smothie diye neler neler demiştim, S sini göremedik. Allahta kahretsin onu
Yc3 demişim daha ne diyim reis? Ayrıca gion ve yamato gibi manyak potansiyalli kişiler varken hancock'a basmam. :/Yayında yapacağınız tartışmayı burada yapmışsınız. Hancock'u küçümsediği için esnaf @Chris'i kınıyorum. Avatarın da itici esnaf.
Yc2 de. Ycli tanımlamalardan da ayrıca tiksiniyorumYc3 demişim daha ne diyim reis? Ayrıca gion ve yamato gibi manyak potansiyalli kişiler varken hancock'a basmam. :/
Tamam hadi yc2 olsun. Koskoca amiral adayı yc2 etmez mi? Ya da ileriki arclar da yamato yc2 üstüne çıkamayacak mı?Yc2 de. Ycli tanımlamalardan da ayrıca tiksiniyorum
Edebilir de ben dövüşseler Hancock'un yeneceğini düşünüyorum. Yamato the bebeğim'e de bakacağız fazla uçması bize zarar daha önce de dedim tayfaya gelmesini zorlaştıran şeyler bunlar.Tamam hadi yc2 olsun. Koskoca amiral adayı yc2 etmez mi? Ya da ileriki arclar da yamato yc2 üstüne çıkamayacak mı?
Hoaydaa oy değişikliği geldiYamato > Hancock
Öyle bakma dostum olaya. Bahsettiğin seviyedeki karakter Smoothie. Hancock da bununla ölümüne dövüşünce yenebiliyor öyle düşün.Hancock yonkou 2.tümeninden bile güçlü öyle mi ?
Yani aşağı yukarı Kata seviyesi.
Bu nasıl olabilir yahu.