Kaido ve Mom kısmında da bu canavarların ödülü iki milyarı geçiyor mu yazmış editör. Abartılacak bir bilgi göremedim.Teşekkürler.
Kaido ve Mom kısmında da bu canavarların ödülü iki milyarı geçiyor mu yazmış editör. Abartılacak bir bilgi göremedim.Teşekkürler.
Editörler değil mi bunları söyleyen?Kaido ve Mom kısmında da bu canavarların ödülü iki milyarı geçiyor mu yazmış editör. Abartılacak bir bilgi göremedim.
Bilmiyorum. Öyle bir şey yazmıyor ama onlardır büyük ihtimalle.Editörler değil mi bunları söyleyen?
İyice arap saçına döndü, hayırlısı.Bilmiyorum. Öyle bir şey yazmıyor ama onlardır büyük ihtimalle.
Bm ve kaido ile ilgili shanks için en yüksek olabilir denmişShanks'in ödülü de 2 bilmem kaç mı, yoksa onun ödülü 3 olabilir mi? Bu 2 küsur olayı BM ve Kaido ile alakalı bie durum mu?
Hoca efendi sen de yani.Bu arc sonu Luffy olur.
Hadi ya. Shanks adına sevindim de BM ve Kaido üzdü be.Bm ve kaido ile ilgili shanks için en yüksek olabilir denmiş
Nereden gördünüz ? Amirale denk nerede geçiyorShanks'in ödülüde yüksek hedefide luffy'i korsan kralı yapacak.