Shanks'ler ölmez one piece bölünmez de adam karasakal için gitti goroseilerin yanına büyük olasılıkla.
Karaktere bakışımız farklı Ben çok kompleks bir karakter olarak düşünüyorum Shanks'i, sense basite indirgiyorsun.Bir tek ben şaşırdım herhalde .s asıl kişiliğine uygun değil. Sen git o kadar donanmaya ben bu savaşı bitirmeye geldim diye artizlik yap sonra hoppp Gorosei nin oradan çık. Ace konusu çok basit BB den ayar yediği için doğal olarak gidip uyarıyor, bakın ben ayar yedim. Ace e söyle uzak dursun diye ..
Basite indirgemek değil. Senin dediğine göre kendisi ile çelişmiş oluyor.Karaktere bakışımız farklı Ben çok kompleks bir karakter olarak düşünüyorum Shanks'i, sense basite indirgiyorsun.
Yav niye kendiyle çelişsin? Hem sen adamı orada görünce hemen denizcilere çalıştığını niye varsayıyorsun ki?Basite indirgemek değil. Senin dediğine göre kendisi ile çelişmiş oluyor.
Ne düşüneyim, valla millet gibi oturup teori çıkartamam en basitini düşünüyorum ..Yav niye kendiyle çelişsin? Hem sen adamı orada görünce hemen denizcilere çalıştığını niye varsayıyorsun ki?
yaşasaydı Karasakal'dan yine dayak yerdiYaşasaydı Ace olurdu. Kral adamdı.
Karasakal son yonko bükücü zaten. Ama haki eklenmiş Ace efsane olurdu bence.yaşasaydı Karasakal'dan yine dayak yerdi
Sonra da basite indirgemiyorum diyorsunNe düşüneyim, valla millet gibi oturup teori çıkartamam en basitini düşünüyorum ..