Bir şeyini görmemiz gerekmez adam duruşuyla zaten gücünü belli ediyor.Şenks'in neyini gördünüz la, Ey 102 kişi?
Bir şeyini görmemiz gerekmez adam duruşuyla zaten gücünü belli ediyor.Şenks'in neyini gördünüz la, Ey 102 kişi?
Harcayıp harcamaması önemli değil, önemli olan nasıl harcayacağı. Sen kim köpeksin ki koskoca Kaido Baba'nın full donanımlı tayfa ve müttefiklerinin olduğu adada Kaido'yu harcayacaksın. Oda Whole Cake vol2 yaşanmasını istiyorsa, kendi bilir. Luffy, Saitama gibi takılıp önüne geleni teklese, alkış tutacak fanları var sonuçta.Cracker'e tek attı. Croco savaşı güzeldir. Son vuruş müthişti . Enel de adam akıllı darbe yememiştir yiyince sağı solu şaşırdı.
Kaido elbette farklı olacak. Ama Luffy'denbonemli değil. O da harcanacak. Luffy herkesi harcayacak. Adamın misyonu bu yani harcamak .
Luffy,Kaido'nun ne arzusu varsa hepsini ona yapacak. Dayaksa dayak, ölümse ölüm. Kaido şamar oğlanı olduktan sonra Luffy'den helallik dileyip kendini hayırlı işlere verecek. Milletin yerinde, toprağında gözü olmayacak. Fakir fukaranın emeğine göz koymamayı öğrenecek.Lütfü o 7 yenilgiyi unutturacak şekilde yenecek şihihihihi
Power up ve gelişim diye kavramlar var. Kaido da şu ana kadar 7 kere yenilgi yaşamış birisi. Hiçbiri oldukları güçle dogmadılar. Olur yani hayal ürünü okuyoruz.Harcayıp harcamaması önemli değil, önemli olan nasıl harcayacağı. Sen kim köpeksin ki koskoca Kaido Baba'nın full donanımlı tayfa ve müttefiklerinin olduğu adada Kaido'yu harcayacaksın. Oda Whole Cake vol2 yaşanmasını istiyorsa, kendi bilir. Luffy, Saitama gibi takılıp önüne geleni teklese, alkış tutacak fanları var sonuçta.
http://www.turkcraft.com/mangas/One Piece/223 -/16.jpgAynı boyda değildi aç bir daha bak.
Şu yenilgi muhabbeti de olmasa tutunacak dalınız kalmayacak, hatta olsa bile "Kata'ya da yenilmez diyorlardı, gördük " diyeceksiniz.Power up ve gelişim diye kavramlar var. Kaido da şu ana kadar 7 kere yenilgi yaşamış birisi. Hiçbiri oldukları güçle dogmadılar. Olur yani hayal ürünü okuyoruz.
1. beckmanda 2 kim 3. kim bilmiyorum ama Roo 2. gibi geliyor bana tayfanın savaş gücü ve aşcısıdır bence Yassopun 1vs1 de okadar da etkili olabilceğini düşünmüyorum nedense.Sizce 3. adam lucky roo mu yasopp mu?
1. Shanks 2. beckman diye düşündüğüm için 3.yü sordum.1. beckmanda 2 kim 3. kim bilmiyorum ama Roo 2. gibi geliyor bana tayfanın savaş gücü ve aşcısıdır bence Yassopun 1vs1 de okadar da etkili olabilceğini düşünmüyorum nedense.