Şimdilik Kaido, bu arktan sonra BB ya da Shanks, ondan sonra da Luffy.
Görünen köy kılavuz istemez. Oda'nın aklındaki plan ortada, sadece o planı nasıl işleyeceği az buçuk belirsiz. Yine eski facialardan birine denk olmasın, yeter.Bunu okumak nasıl bir hissiyat veriyor ? :/ Fitil ateşlenmiş olmalı. Dressrosa arcın başlangıcında da benzer konuşuyorlardı diye hatırlıyorum.Sonra kan davası başlamıştı arkasına sayfalarca uzunluğunda Şimdiden uzun tartışmalara hazırlan derim.
Adamin boyu 199 o bile ufak kaliyor. Bu boyu boyle uzatan sey ne acaba. Meyveleri mi? Teach bile onceden daha uzun duruyor.Parmak kadar boyuyla imparator olan adamdan korkacaksın.
Boy uzama muhabbeti çok önemli bir şey değil, Karasakal ve Beyazsakal biraz kafa karıştırıyor ama ona da çok takılmamak lazım... Sonuçta çizimlerden kaynaklanan bir orantısızlıkta olabilir, ben bunun altında özel bir sebep aramıyorum.Adamin boyu 199 o bile ufak kaliyor. Bu boyu boyle uzatan sey ne acaba. Meyveleri mi? Teach bile onceden daha uzun duruyor.
Aynı boyda değildi aç bir daha bak.Parmak var parmak var ama shiganla nasıl şov yaptığını gördük lucci'nin Luffy'i teklediydi delip geçtiydi.
Boy konusu enteresan hakketen ilk birlikte turta savaşı yaparken luffy ile karasakal aynı boydalardı yaklaşık ama nedense herif bi anda kuma-moriah filan kadar olmuş.
Üstüne alınıp sert çıkmışsın da lafım sana değildi. Bu kadar agresif olmaya gerek yok. Onun dışında da bu serinin ana karakterinin de Luffy olduğunu her defasında bir hatırlamak gerek.Siz alışmışsınız Luffy'nin tükürdüğünü yalamasına, paso zopa yiyip mapus damlarına düşmesine, üzülmüyorsunuz haliyle. Bizim Reizimiz inerse, peşinden dünyaları götürür öyle gider, şanlı bir kahramanın öldüğü gibi anılır, sizin Ruffi bey de zopa yiyip, Mangaka yardımıyla adam döver anca.
Güzel yorum beğendim ve güldüm.King,Quenn ve Jack ın anası Big mamdır. Kaidou kendine benzeyen çocuklarını alıp başka imparatorluk kurmuş, Big Mam da kendine benzeyenleri alıp imparatorluk kurmuş.