Ölümcül hastalığa sahip rogerın rakibi anca WB babacan adam ama roger ve garp wb nin üstündedir güç olarak god valleyde daha net görürüz zatenRoger'dan güçlü sonuçta.
Mangada fırlatma yok bu arada eşit savaşıyolar deprem meyvesi anime eklentisi canon deil yani20 sene önce zorlanarak ıhınarak hileyle hurdayla Oden'i alan Kaido, O zamanlar 50'li yaşlarında (yada yakın) olan Wb oden'i sümsük gibi fırlatmıştı. Neyin kıyası? kıyas mıyas yok Wb ile.
Ben öyle düşünmüyorum şahsen haki anlamında ikisinden de çok büyük bir eksiği yok ve üzerine ciddi bir dayanıklılığı, güçlü bir şeytan meyvesi ve iyi bir silahı var ben sıralayacak olsam wb>=roger>=garp derimÖlümcül hastalığa sahip rogerın rakibi anca WB babacan adam ama roger ve garp wb nin üstündedir güç olarak god valleyde daha net görürüz zaten
Konuda WB olunca otomatikmen kan çıkıyor.yalnız sağlam konu açmışım he görüntüleme 30.000'e gidiyor valla iyi rekor kırdım bakalım bi dahaki ay sağlam konu bulabilecek miyim hem 2025'e de az kaldı
Haki olarak 2 denk tokuşturdu diye eşit veya yakın hakiye sahip olmuyorlar kamusari galaxsy impact gibi tekniklere sahip rogerla garp gözümde haki konusunda çok daha ustalar wb endurance olarak çok yüksek char ama hız olarak roger ve garp ayarı değil bana göre haki>meyve zaten hakisi iyi olan iyidirBen öyle düşünmüyorum şahsen haki anlamında ikisinden de çok büyük bir eksiği yok ve üzerine ciddi bir dayanıklılığı, güçlü bir şeytan meyvesi ve iyi bir silahı var ben sıralayacak olsam wb>=roger>=garp derim
Hocam shanksın kol kaybetmesi gücünü düşürmemiş diye söyleniyor yani tek kollu olması ona dezavantaj sağlamaz ama listede wb ye rakip deil hiçbiribig mom'a hiç kimsenin oy atmadığı bir dönem vardı, yazıktır meczuba diyerekten oy atmış olsam da yükselişe geçtiğini gördüm devam eden süreçte ve bu yüzden de oyumu değiştirmeye karar verdim ama anketteki diğer karakterleri saniyesinde elemiş olsam da prime wb mi yoksa iki kollu shanks mı daha güçlü karar veremiyorum bir türlü. bu konuda bir süre daha düşüneceğim.
olur mu hiç öyle şey canım? kulak asmayalım bu söylentilere. sonuçta bu fatihin hakisi dediğimiz şeyi vücut kendi içinden üretmiyor mu? düşünce gücüyle üretilmiyorsa eğer bu haki, bir kol gittiği için haki üretecek daha az bölge kalıyor vücutta. hadi bu neyse ama shanks'ın ciddi bir savaş verdiğini ve hem fatihin hakisi hem de kılıç kullanımı işe yaramadığı için yumruk yumruğa dövüşmek zorunda kaldığını düşünelim. otomatik olarak 1-0 geriye düşüyor shanks kol bozuk olduğu için.Hocam shanksın kol kaybetmesi gücünü düşürmemiş diye söyleniyor yani tek kollu olması ona dezavantaj sağlamaz ama listede wb ye rakip deil hiçbiri