Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator Kimdir?

En Güçlü Yonkou Sizce Hangisi?

• Monkey D. Luffy

Kullanılan: 24 15.7%
  • Shanks

Kullanılan: 34 22.2%
  • Marshall D. Teach

Kullanılan: 5 3.3%
  • Buggy

Kullanılan: 9 5.9%
  • Charlotte Linlin

Kullanılan: 4 2.6%
  • Kaidou

Kullanılan: 15 9.8%
  • Edward Newgate

Kullanılan: 62 40.5%

• Kullanılan toplam oy
    153
O listeye D. oldukları için mi girdiler sence reis? :D

Hayır. Sadece daha avantajlılar diğerlerine göre.

Jamaikalı atletler paso altın madalya kazandı olimpiyatlarda. Sebebi de bölgesel bir maden kaynağıyla alakalı patlama güçlerinin yüksek olmasıydı.

Zaten ileride belli olur, o zaman yine haklılığım tescillenir. Bir kez daha.

O listeye D. oldukları için mi girdiler sence reis? :D
İstatistiki olarak bakarsak derin bir analiz sonunda 1. bölümden beri her bölüm en az 18 insan görmüşüzdür(kalabalıkları da dahil ediyorum). Bu durumda 1131 x 18 = 20358 insan yapıyor en az. Bunlardan sadece 6 tane yaşayan insan D olduğunu açıkladı(ölüleri saymıyorum). Böylece elimizde 3393 ihtimalle bir kişi D oluyor. Buradan 7 en güçlü korsan listesinde 2 tane D olması.. matematiğim bitti ama anladın değil mi? :oleyo:

Luffy reyiz öyle bir yokluktan geldi ki asıl efsaneyi o yazıyor.

Heil Luffy Sama. Çöpten beslenen bir çocuğun hikayesi.
Sen ciddi misin ya? Senin Luffy serinin en özel karakteri falan. Adamın babası özel, dedesi özel, hocası özel, meyvesi özel. Daha ne olması lazım torpilli demek için. :D

İstatistiki olarak bakarsak derin bir analiz sonunda 1. bölümden beri her bölüm en az 18 insan görmüşüzdür(kalabalıkları da dahil ediyorum). Bu durumda 1131 x 18 = 20358 insan yapıyor en az. Bunlardan sadece 6 tane yaşayan insan D olduğunu açıkladı(ölüleri saymıyorum). Böylece elimizde 3393 ihtimalle bir kişi D oluyor. Buradan 7 en güçlü korsan listesinde 2 tane D olması.. matematiğim bitti ama anladın değil mi? :oleyo:

Matematik diyor ki; 100 D. arasından 50 tanesi zirveye oynuyor.

100.000 normal insandan 1 tanesi zirveye oynuyor.

Matematiğe karşı gelmeyelim. Bilim yalan söylemez.

Seride iradenin önemi birçok kez vurgulandı. D. olanlarda irade anlamında güçlü çıktığı için gayet avantajlılar. Hepsinin çapı aynı değil ama zirveye çıkan kişilerin çoğu D.

Sen ciddi misin ya? Senin Luffy serinin en özel karakteri falan. Adamın babası özel, dedesi özel, hocası özel, meyvesi özel. Daha ne olması lazım torpilli demek için. :D
Nesi özel dedesinin? Çöpten beslenen adamdı dedesi. Çıplak el ile savaştı. Adam safi emekmiş. Kaç tane karakter gördük yıllardır eğitim yapan yumruklarını güçlendirmek için? Bu adam enkaz gemi parçaları ile yıllardır eğitim yapmış.

Nesi özel dedesinin? Çöpten beslenen adamdı dedesi. Çıplak el ile savaştı. Adam safi emekmiş. Kaç tane karakter gördük yıllardır eğitim yapan yumruklarını güçlendirmek için? Bu adam enkaz gemi parçaları ile yıllardır eğitim yapmış.

Bebeyken kaplanın sırtında geziyor. Genetik sağlam.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 9)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık