Baba bunları sümüğünde sallar
özür dilerim, ben işi dalgaya alarak yazıyordum bu mesajları. ciddi ve mantıklı cevap vereceğinizi düşünmemiştim kusura bakmayınHocam adam yumruk kullanmıyorki tek elli kılıç ustası %90 hem haki irade gücü vücut parçalasıyla üretilme diye bişey sizden duyuyorum ilk
Ben üzgünüm şakaları pek anlayabilen biri olamıyorumözür dilerim, ben işi dalgaya alarak yazıyordum bu mesajları. ciddi ve mantıklı cevap vereceğinizi düşünmemiştim kusura bakmayın
Buggy oyları bölmüş. 2. Tura kaldı iyi miUlan koskaca oyaji sadece %40 almış lan bu form garp roger haterları ve wb fanları ile dolu değilmi çakma wb fanımı bunlar luffy shanks felan oy almış
Ölümcül hastalığa sahip hali öyleyse sağlıklı rogerı düşünRoger sozde olumcul hastaliga sahip ama ucup kacabiliyor,dovusebiliyor yersen
Türkiyeye döndük iyimi ah oyajiBuggy oyları bölmüş. 2. Tura kaldı iyi mi
Ankette 7 karakter var, bunların arasından Wb %41 oy almış az mı? İyice gariban yaptınız şu adamı yav.Türkiyeye döndük iyimi ah oyaji
kral cidden prıme wb ile kıyaslanabilcek adam görüyomusun listedeAnkette 7 karakter var, bunların arasından Wb %41 oy almış az mı? İyice gariban yaptınız şu adamı yav.