Hiçbir haltını görmediğimiz Ryuma'ya garpla vs konusu açılıyor. Bence onun yanında bu bir şey değil.Beckman'den midem bulanmaya başladı sayenizde. Ankette de tek başına diğer tüm sağ kollardan fazla oy almış. Neden? Kizaru'yu teklediği ve beş yonko gücündeki Shanks'ın sağ kolu olduğu için.
Umarım Shanks ve tüm tayfası hiçbir icraat yapamadan Karasakal korsanlarına yenilerler de, bütün bu anlamsız abartı yorumlar havada kalır.
Onu da onaylıyor değilim, ama Ryuma'yı güçlü görmek için Beckman'i güçlü görmekten daha fazla sebep var bence.Hiçbir haltını görmediğimiz Ryuma'ya garpla vs konusu açılıyor. Bence onun yanında bu bir şey değil.
Serinin en büyük balonlarından biri de bu beckman inş patlamaz.Beckman'den midem bulanmaya başladı sayenizde. Ankette de tek başına diğer tüm sağ kollardan fazla oy almış. Neden? Kizaru'yu teklediği ve beş yonko gücündeki Shanks'ın sağ kolu olduğu için.
Umarım Shanks ve tüm tayfası hiçbir icraat yapamadan Karasakal korsanlarına yenilerler de, bütün bu anlamsız abartı yorumlar havada kalır.
Ryuma konuları alttan alttan seri sonu Zoro'nun seviyesini tartışma konularıdırHiçbir haltını görmediğimiz Ryuma'ya garpla vs konusu açılıyor. Bence onun yanında bu bir şey değil.
Çok da haksız sayılmazlar. Benimde fanı olduğum karakterin hedefi vista'ya dövüş erteletse, ben de ryuma gibi bir şeyini görmediğimiz birinin gücüne ulaşmasını isterdim.Ryuma konuları alttan alttan seri sonu Zoro'nun seviyesini tartışma konularıdır
Ryuma için "kılıç tanrısı" gibi korkunç bir lakap kullanılıyor yalnız.Ben Beckman'ın en büyük olayı ise Shanks'ın Ayı olması.Hiçbir haltını görmediğimiz Ryuma'ya garpla vs konusu açılıyor. Bence onun yanında bu bir şey değil.
O tanrının 12'lik kılıcı olmaması da ayrı ironi. Hani tanrısı olduğun alanda bile ekipmanın iyi değil. Ki birini kıyasladığımız adam Marco, diğerinin Monkey D. Garp.Ryuma için "kılıç tanrısı" gibi korkunç bir lakap kullanılıyor yalnız.Ben Beckman'ın en büyük olayı ise Shanks'ın Ayı olması.
Tamam işte adam ilk 21 e kadar bile girmeyecek ezik bir kılıcı ilk 21e sokmuş daha ne.Elinde büyülü kılıç yoksa Ryuma reisin suçu mu .d.Sorun şu Ryuma'ya verilen değer Oden'den kat kat fazla.Oden'in kızı bile Ryuma'nın kılıcı için babasının kılıcını vermeyi göze alıyorsa bu bir şeyleri anlatmalı.Ki Oden bile zaten sağlamından amiral lvl bir adam.Amiral fanları hariç herkes kabul edecektir bunu.O tanrının 12'lik kılıcı olmaması da ayrı ironi. Hani tanrısı olduğun alanda bile ekipmanın iyi değil. Ki birini kıyasladığımız adam Marco, diğerinin Monkey D. Garp.