Sanmam, Marco gelse Yasopp'un altında olurdu.Marcoyu beckmanın yerine istiyor.
Sanmam, Marco gelse Yasopp'un altında olurdu.Marcoyu beckmanın yerine istiyor.
O kadar da değil yav. Beckman'in altına koyarlardı.Sanmam, Marco gelse Yasopp'un altında olurdu.
Öyle bi mantık yok yav, Law da Jean Bart'ı çağırdı tayfaya. Jean Bart girdi, sağ kol mu oldu? 4. adam falan. Bepo postayı koydu, yeni geldin emrim altındasın dedi.O kadar da değil yav. Beckman'in altına koyarlardı.
Onu Oda'ya sor kardeş. Durum bu, ben ne yapayım.Peki bu denklemdeki sağ kol-kaptan arası farklar nasıl? Hepsi kaptanı adamakıllı zarar veremeyecek adamlarken Rayleigh, beckman ve zoro gibi kaptanına yakın güçte olan adamlar kaptana baya zorluk çıkarabilirler. Yani shanks en güçsüz yonkou çıksa bile beckman'in en güçlü sağ kol çıkma olasılığı var.
Senin mantığınla gidersek shanks ve beckman seride ilk görünen karakterlerden. O yüzden diğer 3 yonkou dan da daha güçlü olmalı.Onu Oda'ya sor kardeş. Durum bu, ben ne yapayım.
Kaptanlarda görünme sıralaması; Whitebeard, Linlin, Kaido
Kaptanlarda güç sıralaması Whitebeard, Linlin, Kaido
Sağkollarda görünme sıralaması Marco, Katakuri, King
Sağkollarda güç sıralaması; Marco, Katakuri, King
Haklısın yanlış yazmışım. İşlenen olacaktı. İlk mesajımda öyle demiştim zaten. Shanks ve Beckman göründüler ama işlenmediler.Senin mantığınla gidersek shanks ve beckman seride ilk görünen karakterlerden. O yüzden diğer 3 yonkou dan da daha güçlü olmalı.
Bilmiyorum ama king>beckman kesinlikle olmaz. Ki benim beckman dememin sebeplerinden biri de bizim tayfanın güçlenmiş olması ve shanks in tayfayla vs atacağını düşünmem. Eğer oda shanks in tayfayı BB'a yedirme gibi bir şey yapacaksa zaten seviyesini öğrenemiyicez.Haklısın yanlış yazmışım. İşlenen olacaktı. İlk mesajımda öyle demiştim zaten. Shanks ve Beckman göründüler ama işlenmediler.
Gerçi Marco da işlenmiş sayılmaz ama adamı büyük bir savaşta aktif bir şekilde savaşırken gördük. Pozisyonunu gözönünde bulundurursak daha fazla işlenmeyecektir zaten.
Shanks ile Luffy'nin tayfa vs atarsa Shanks ile Zoro eşleşir he, iki kılıç ustası.Bilmiyorum ama king>beckman kesinlikle olmaz. Ki benim beckman dememin sebeplerinden biri de bizim tayfanın güçlenmiş olması ve shanks in tayfayla vs atacağını düşünmem. Eğer oda shanks in tayfayı BB'a yedirme gibi bir şey yapacaksa zaten seviyesini öğrenemiyicez.