Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü 5. Korsan

Sizce kim ?

• Kullanılan toplam oy
    390
Mümkün olduğunca Mihawk tartışmalarından falan kaçınmaya çalışıyorum ama kabullenmek istemesem de amiral-yonko klasmanı bir seviyede çıkacak. Bu da bence sağ kollardan daha güçlü çıkması demek. Sağ kollar -Marco'yu da dahil ediyorum- Yonko'dan sonra en güçlü korsanlardır fakat Kaido'nun sağ kolu bir istisna yaratabilir. Kısaca mantığıma göre Mihawk en güçlü 5. korsan olabilir ama daha ortada adamla ilgili doğru düzgün bir şey olmadığı için dışarıda bıraktım.

Şimdilerde fırtına gibi esen Amiralleri eğiten , yumruklarının ve aşmış haki gücüyle üne kavuşan Amiral Z'nin kolunu alan Wevil'dir bence.

Mihawk anca saçma sapan kesiş atıp , Vista ile denk dövüşebilcek bir korsandan fazlası değildir.

En Ciddi güç donesi kesinlikle Wevil'da , 1 Amiral kolu almak nedir ya ? Bu Anca bir yonkou gücü tarafından gerçekleşmesi mümkün bir olaydır.

Son düzenleme:
Mümkün olduğunca Mihawk tartışmalarından falan kaçınmaya çalışıyorum ama kabullenmek istemesem de amiral-yonko klasmanı bir seviyede çıkacak. Bu da bence sağ kollardan daha güçlü çıkması demek. Sağ kollar -Marco'yu da dahil ediyorum- Yonko'dan sonra en güçlü korsanlardır fakat Kaido'nun sağ kolu bir istisna yaratabilir. Kısaca mantığıma göre Mihawk en güçlü 5. korsan olabilir ama daha ortada adamla ilgili doğru düzgün bir şey olmadığı için dışarıda bıraktım.
Yani diyosun ki en güçlü beşinci korsan oluşu en düşük ihtimal :cool:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık