Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü 5. Korsan

Sizce kim ?

• Kullanılan toplam oy
    390
Ben yeni dünyada böyle Katakuri gücünde falan yada daha güçlü amirallerden güçsüz korsan kaptanları olmasını istiyorum. İsmini duymadığımız, ayni Fuji Ryukogyu gibi hani. Ondan yonko değil ama amirale denk falan. Organizasyonu yonko kadar geniş değil gibi falan. Bizim Luffyler gibi kemik tayfa ile gezen eden korsanlar bekliyorum, istiyorum.

Ben yeni dünyada böyle Katakuri gücünde falan yada daha güçlü amirallerden güçsüz korsan kaptanları olmasını istiyorum. İsmini duymadığımız, ayni Fuji Ryukogyu gibi hani. Ondan yonko değil ama amirale denk falan. Organizasyonu yonko kadar geniş değil gibi falan. Bizim Luffyler gibi kemik tayfa ile gezen eden korsanlar bekliyorum, istiyorum.
Illa ki yazmasına, amiral denmesine gerek yok bence. Sağ kollardan en az 2'si amiral gücünde olacaktır. Mesela Weevil beklentini organizasyon olarak karşılamaz belki ama bireysel olarak amiral gücünde çıkması çok yüksek ihtimal.

Illa ki yazmasına, amiral denmesine gerek yok bence. Sağ kollardan en az 2'si amiral gücünde olacaktır. Mesela Weevil beklentini organizasyon olarak karşılamaz belki ama bireysel olarak amiral gücünde çıkması çok yüksek ihtimal.
Benim bahsettiğim bu değil bu güçte korsanlardan çok olması. İsimleri sayamayacak kadar çok. Böyle novalar tanıtıldı ya bir bölüm çat çat diye. Bu güçte adamların tanıtılmasını istiyorum. Yonko olmaya aday gelecek vaad eden ama rookie olmayan yılların korsanı olan karakterler. Çok güçlü amiral bir tık altı amiral seviyesi. Yani serinin zirve isimlerinin biraz daha genişlemesi.

@Roronoa Zoro Mihawk ne peki korsan değilse.

Benim bahsettiğim bu değil bu güçte korsanlardan çok olması. İsimleri sayamayacak kadar çok. Böyle novalar tanıtıldı ya bir bölüm çat çat diye. Bu güçte adamların tanıtılmasını istiyorum. Yonko olmaya aday gelecek vaad eden ama rookie olmayan yılların korsanı olan karakterler. Çok güçlü amiral bir tık altı amiral seviyesi. Yani serinin zirve isimlerinin biraz daha genişlemesi.

@Roronoa Zoro Mihawk ne peki korsan değilse.
Anladım. Korsan olarak değil de belki devrim ordusunda böyleleri çıkabilir.

Mihawk'ın korsanlıkla pek alakası yok gibi ama seride korsan olarak geçiyor olması lazım.Bu arada en güçlü 5. korsanda Mihawk'tır.

@Roronoa Zoro Bakarım boş bir zamanda kaçta olduğunu hatırlamıyorum tam olarak. Ama atacağım emin olabilirsin.

En kolayından şunları atabilirim Mihawk'ın korsan olduğunu kabul etmeniz için tabi bunu kabul edip etmemek size kalmış. Bu foruma o kadar net şeyler attım ki bazı kılıç severler onları bile kabul etmediler. Bunlara Mangaka'nın ağzından çıkanlarda dahil :/

Onepiece wikia
''The Shichibukai, the full title being Oka Shichibukai (王下七武海Ōka Shichibukai?, literally meaning "Royal Seven Military Seas"), are seven powerful and notorious pirates who have alliedthemselves with the World Government.[1] The Shichibukai as a group are one of the Three Great Powers that keeps the world in balance.

Seride 4 büyük korsan var bu net bunlar en güçlüleri. Bunlar Yonkou olarak adlandırılıyor. Shichibukai'lerin tanımında ise 3. büyük grup oldukları ve dengeyi sağlamak üzere kurulduklarını söyleyebiliriz. Denge dediğim olayı MF'den anlayabilirsiniz.
Net bir şekilde söylenmiş ''The Shichibukai as a group are one of the Three Great Powers that keeps the world in balance.''

Yani bir Shichibukai olan Mihawk Yonkou seviyesi oluyorsa ya siz yanlış okuyorsunuz ya ben. Ben okuyorum yanlış ben. :(

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık