Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü 5. Korsan

Sizce kim ?

• Kullanılan toplam oy
    390
Güzel yakalamışsın.Mihawk okey oynamak istemediği için grand line da yaşıyor. :D
Aslında yorumlamaya değecek bişey değil sonuçta söyleyen Garp :hhh: Ağzı var adamın konuşuyor başka bi işe yaradığını görmedik :bilmem:

Okey mevzusuna gelirsek belki zamanında oynuyorlardı Mihawk gözleriyle hile yapınca şutladılar bunu :gamyon:

Oyum Dof'a gidiyor :sapkali:

@ch3rl0b11n attığın sayfadaki çeviriye göre yeni dünyada yaşayanlar arasında en güçlü dört korsan diyor, Mihawk nerde yaşıyor ?

"He's one of the FOUR GREATEST PIRATES IN HE WORLD, Who live in the second half of the Grand Line"

Çevirisi şöyle bak. "O, Grand Line'ın ikinci yarısında yaşayan dünyanın en büyük dört korsanından biridir."
Ya da şöyle çevir: "O, dünyanın en büyük dört korsanından biridir, yeni dünyada yaşarlar." devamı balonu da tamamlıyor; "Toprakları demir yumrukla yönetirler. İnsanlar onlara dört imparator der..."
Sadece yaşadıkları yeri belirtiyor orada, oranın en güçleri demiyor. Öyle dese dünya demez, oranın en güçlüleri der.

Bugünlük bu kadar İngilizce dersi yeter.

Güzel yakalamışsın.Mihawk okey oynamak istemediği için grand line da yaşıyor. :D
Sen de hemen atlıyon Red'in trollerine. :(

"He's one of the FOUR GREATEST PIRATES IN HE WORLD, Who live in the second half of the Grand Line"

Çevirisi şöyle bak. "O, Grand Line'ın ikinci yarısında yaşayan dünyanın en büyük dört korsanından biridir."
Ya da şöyle çevir: "O, dünyanın en büyük dört korsanından biridir, yeni dünyada yaşarlar." devamı balonu da tamamlıyor; "Toprakları demir yumrukla yönetirler. İnsanlar onlara dört imparator der..."
Sadece yaşadıkları yeri belirtiyor orada, oranın en güçleri demiyor. Öyle dese dünya demez, oranın en güçlüleri der.

Bugünlük bu kadar İngilizce dersi yeter.

Sen de hemen atlıyon Red'in trollerine. :(
Açıkca diğer tarafa bi vurgu var, tabi işine geldiği gibi okuyorsun :a:
Not: artı burdaki çeviri şahsi bile değil oluşum bazında konuşuyor olmayabilir :(

Son düzenleme:
Açıkca diğer tarafa bi vurgu var, tabi işine geldiği gibi okuyorsun :a:
Not: artı burdaki çeviri şahsi bile oluşum bazında konuşuyor olmayabilir :(
İlla evirip çevireceksin yani. :(

Tamam madem bel altı vurayım. Bak yukarıdaki balonda Beyazsakal ile aynı seviyede kabul edilir diyor. Hadi. :(

JoyBoy

Mihawk'ın Rayleigh'den güçlü olduğunu düşünmüyorum o yüzden Rayleigh dedim ankete. Tasarım tavır üslup ses vb faktörler bana Mihawk'ı oldukça sevdirdi. Weewil Dof vs dahil gösterilen tüm Shicilerden de güçlüdür diyebiliyorum rahatlıkla. Ama Rayleigh ile kıyaslamaya kalkınca Mihawk sınıfta kalıyor. Shanks ile aralarında ki kıyas için de Shanks büyük/eşit Mihawk diyorum.

Bu yonkouları en güçlü 4 diye niye kabul ediyoruz, orada bile sıkıntı var. Marco'yu yenen Teach yonkou olmuş. O Teach kesin amiral alırdı diyen var mı? Marco'yu yenen en güçlü 4 arasına mı giriyor? Marco'yu belki başka sağ kol bile yenecek güçte. Weevil görürse zaten avlayacak.

Bu yonkouları en güçlü 4 diye niye kabul ediyoruz, orada bile sıkıntı var. Marco'yu yenen Teach yonkou olmuş. O Teach kesin amiral alırdı diyen var mı? Marco'yu yenen en güçlü 4 arasına mı giriyor? Marco'yu belki başka sağ kol bile yenecek güçte. Weevil görürse zaten avlayacak.
Yalnız Marco'yu değil Marco ile birlikte WB'nin bütün tayfasını almış ki o tayfada o zaman bilinen(yonkoulardan sonra)en güçlü tayfa. Yonkou en güçlü 4 korsana deniliyor e mantıken Marco'yu yenince Teache geçmiş. Ben böyle düşünüyorum.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık