Gerçekten anlamadım. Gücünü göstermekten görmekten bahsediyorsun. Ama gücünü gördüğümüz Doflamingo her türlü Mihawk'tan önde duruyor. Mihawk ne göstermişte ondan bir beklentiye sahip olayım? Bundan 10 sene öncesinde Shanks ile attığı düelloyu mu? Yoksa Zoro'nun hedefindeki adam olması mı gücünü kanıtlıyor?Altında yatan ironiyi gerçekten anlamadın mı? :/ Şu listede Mihawk varken Luffy'nin gerçekten en güçlü 5.korsan olabilme ihtimali var mı? Mihawkı geç Neko ve İnu ile 1 hafta boyunca geceli gündüzlü dövüşmüş bir Jack var gücünü gördük fakat Luffy'nin tam gücünü görmedik. Görmediğimiz güçten değilde gördüğümüz güçten konuşmak ve yorumlamak her zaman daha mantıklıdır.
Sen milleti banlatmayı ne kadar da çok seviyorsun öyle. Adam kimseye hakaret etmediği sürece istediğini yazar, sana mı soracak? İstiyorsa Mihawk'ı itin bir tarafına sokar.Mihawk'ın Luffy'yi kesemedigini yazan ve bu konuda gerçekten ciddi olan kişiler banlanmalı artık. Çünkü bunun düşünceyle, fikirle falan ilgisi yok. Bu düpedüz saçmalıktır. Iki yıl önceki Zoro bile Luffy''ye daha fazla zarar verir dendiğinde aksini iddia edemeyen, bu savı inkar edemeyen zihniyetin, Zoro'dan onlarca kat güçlü olan adamın Luffy'ye zarar veremediğini iddia etmesi ve bu düşüncesini bitmek bilmeyen bir ısrar ve süreklilikle savunmaya çalışması ağır trolleme çabasıdır. Bunun mantıkla izah edilecek bir yanı olmadığı için yazılan bu mesajların ancak ortamı germek maksatlı yazıldığı düşünülmeli artık. İyi niyetli bir maksatla yazıldığını düşündürecek en ufak bir emare yoktur keza. Ben Mihawk Zoro hater'ıyım diyen birinin bile itiraz etmeyeceği böyle bariz durumların aksini savunan ve iddia eden her mesaj ve üyeyi şikayet edeceğimi buradan duyurmuş olayım. Trollemekte ve ortamı germekte ısrar eden bu kişileri mod'ların vicdanına ve adalet anlayışına havale ediyorum. Hadi eyvallah
Imkanı olan delirsin la. Mesaja bak!
Kardeşim mantık çerçevesinde yorum yapılmasını istiyor adam sadece kötü birşey söylemiyor bu atar gider nereye?.Sen milleti banlatmayı ne kadar da çok seviyorsun öyle. Adam kimseye hakaret etmediği sürece istediğini yazar, sana mı soracak? İstiyorsa Mihawk'ı itin bir tarafına sokar.
Mihawk Usopp'dan güçsüzdür. Hadi beni de şikayet et bakalım.
Mantığın eşiğini kim belirleyecek, sen mi o mu?Kardeşim mantık çerçevesinde yorum yapılmasını istiyor adam sadece kötü birşey söylemiyor bu atar gider nereye?.
@Uchiha SasukeMantığın eşiğini kim belirleyecek, sen mi o mu?
Mantıgın eşigini gerçeklikler belirliyicek kafanda olan belli kıstasları trolleyerek mihawk luffy'e zarar veremedi mihawk çöp demek mantıksızlıktırMantığın eşiğini kim belirleyecek, sen mi o mu?
İşte biz buna bakış açısı diyoruz. Hiç duydun mu? Düşünme yetisi falan, güzel şeyler.vvvvvvvvvvvvvvv
Mantıgın eşigini gerçeklikler belirliyicek kafanda olan belli kıstasları trolleyerek mihawk luffy'e zarar veremedi mihawk çöp demek mantıksızlıktır