Ya sen 1000 kez süresiz banlanmadın mi?Mihawk'ın Luffy'yi kesemedigini yazan ve bu konuda gerçekten ciddi olan kişiler banlanmalı artık. Çünkü bunun düşünceyle, fikirle falan ilgisi yok. Bu düpedüz saçmalıktır. Iki yıl önceki Zoro bile Luffy''ye daha fazla zarar verir dendiğinde aksini iddia edemeyen, bu savı inkar edemeyen zihniyetin, Zoro'dan onlarca kat güçlü olan adamın Luffy'ye zarar veremediğini iddia etmesi ve bu düşüncesini bitmek bilmeyen bir ısrar ve süreklilikle savunmaya çalışması ağır trolleme çabasıdır. Bunun mantıkla izah edilecek bir yanı olmadığı için yazılan bu mesajların ancak ortamı germek maksatlı yazıldığı düşünülmeli artık. İyi niyetli bir maksatla yazıldığını düşündürecek en ufak bir emare yoktur keza. Ben Mihawk Zoro hater'ıyım diyen birinin bile itiraz etmeyeceği böyle bariz durumların aksini savunan ve iddia eden her mesaj ve üyeyi şikayet edeceğimi buradan duyurmuş olayım. Trollemekte ve ortamı germekte ısrar eden bu kişileri mod'ların vicdanına ve adalet anlayışına havale ediyorum. Hadi eyvallah
Imkanı olan delirsin la. Mesaja bak!
Bandan bahsetme yani.
Neyse Mihawk her şeyimi ortaya koyacağım, asıp keseceğim dedikten sonra bir şey yapamadı. Manga sayfası atmama gerek var mı?
Manga sayfalı konuşuyorum ben. Oda'nın çizdiği şeyi söylüyorum.