Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü 5. Korsan

Sizce kim ?

• Kullanılan toplam oy
    389
Mihawk'ın Luffy'yi kesemedigini yazan ve bu konuda gerçekten ciddi olan kişiler banlanmalı artık. Çünkü bunun düşünceyle, fikirle falan ilgisi yok. Bu düpedüz saçmalıktır. Iki yıl önceki Zoro bile Luffy''ye daha fazla zarar verir dendiğinde aksini iddia edemeyen, bu savı inkar edemeyen zihniyetin, Zoro'dan onlarca kat güçlü olan adamın Luffy'ye zarar veremediğini iddia etmesi ve bu düşüncesini bitmek bilmeyen bir ısrar ve süreklilikle savunmaya çalışması ağır trolleme çabasıdır. Bunun mantıkla izah edilecek bir yanı olmadığı için yazılan bu mesajların ancak ortamı germek maksatlı yazıldığı düşünülmeli artık. İyi niyetli bir maksatla yazıldığını düşündürecek en ufak bir emare yoktur keza. Ben Mihawk Zoro hater'ıyım diyen birinin bile itiraz etmeyeceği böyle bariz durumların aksini savunan ve iddia eden her mesaj ve üyeyi şikayet edeceğimi buradan duyurmuş olayım. Trollemekte ve ortamı germekte ısrar eden bu kişileri mod'ların vicdanına ve adalet anlayışına havale ediyorum. Hadi eyvallah :sapkali:

Imkanı olan delirsin la. Mesaja bak! o_O
Ya sen 1000 kez süresiz banlanmadın mi?
Bandan bahsetme yani. :(

Neyse Mihawk her şeyimi ortaya koyacağım, asıp keseceğim dedikten sonra bir şey yapamadı. Manga sayfası atmama gerek var mı? :(

Manga sayfalı konuşuyorum ben. Oda'nın çizdiği şeyi söylüyorum.

Bak güzel kardeşim, mesajımda "kimseye hakaret etmediğiniz ve sitenin kurallarına uyduğunuz sürece istediğini yazabilirsiniz" içerikli mesajımdan sonra "Sen düşünmeye devam et kardeşim çokda düşünme gerçeklikleri algılayamama konumuna düşmüşsün kafanda nasıl bir hayal dünyası varsa artık." diye bir mesaj atıyorsun. Milleti iğneleyici ve mantıksız diye ceza almalarını sağlamaya çalışan birinin bana yazdığına bak. Fikrimi eleştirmiyorsun, açıkça benim aklıma ve zekama yani şahsıma yönelik bir yorumda bulunuyorsun. Senin bu yaptığın sitenin kurallarına göre suç. Peki ben ağlaşıyor muyum? Hayır. Espiri ile geçiştirmeye çalıyorum lakin sen aynı tutumu devam ettiriyorsun. Milleti kimseyi taciz etmediği halde banlatmaya çalışan tipler şahıslara yönelik yorumlarda bulunuyor. İşin ironisi de bu. Yapmayın bunu güzel kardeşim.
İşte biz buna bakış açısı diyoruz. Hiç duydun mu? Düşünme yetisi falan, güzel şeyler.Bunu ilk bana yazdıgında ne ima ettiginin farkındasın demi.benim senin düşünmene laf etmem sadece bana kurdugun cümleden sonra yazılmış birşey. Ne ima ettigini otur düşün bana yazdığımın hafif bile oldugunu anlarsın

Mihawk

@GeraltOfRivia

Ben, Shanks ile Mihawk ölümüne vs. atsa ilk Mihawk ölür diyorum. Veriler bunu söylüyor. Ama Shanks ne zaman ölür dersen, bu onların arasındaki farka bağlı derim.

Eğer Mihawk Shanks'ı alırsa, benim için büyük saçmalık olur.

İşte biz buna bakış açısı diyoruz. Hiç duydun mu? Düşünme yetisi falan, güzel şeyler.Bunu ilk bana yazdıgında ne ima ettiginin farkındasın demi.benim senin düşünmene laf etmem sadece bana kurdugun cümleden sonra yazılmış birşey. Ne ima ettigini otur düşün bana yazdığımın hafif bile oldugunu anlarsın
Evet, iğneleyici bir tonda yorumda bulunmuşum. Hangi noktada hakaret etmişim bir gösterir misin? Şahsına mı hakaret etmişim, aklına mı? Hakaret ile eleştrinin arasındaki farkı öğren de gel önce.

Konu dışı mesaj atmak istemiyorum. Ancak şu nokta önemli. İnsanları serbest bırakın isteyen istediğini yazsın. Forum kültürünü öldürmeyin. Sonra insanlar burada fikir beyan etmekten imtina eder oluyorlar. Bir süre sonra 3-5 kişi kendiniz çalar kendiniz oynar duruma gelirsiniz foruma yazık olur. Başkasının yazdığına saçmalık deyip gerginlik oluşturmayın. Sakince tartışın olmuyorsa en kötü engeller okumazsınız olur biter. Hayali karakterler için gerçek insanları üzmeyin :)

Evet, iğneleyici bir tonda yorumda bulunmuşum. Hangi noktada hakaret etmişim bir gösterir misin? Şahsına mı hakaret etmişim, aklına mı? Hakaret ile eleştrinin arasındaki farkı öğren de gel önce.
ya kardeş ne yazdıgını anlamıyormusun, İşte biz buna bakış açısı diyoruz. Hiç duydun mu? Düşünme yetisi falan, güzel şeyler.
Burda bana ima ettigin şey sen bakış açısı ney bilmezsin zaten git ögren düşünme yetin zaten yok bunlar güzel şeyler kafanı kullan demeye getiriyorsun daha söyledigin cümlenin ne ima ettigini bilmiyorsan kurma daha iyi bence.

Gerçekten anlamadım. Gücünü göstermekten görmekten bahsediyorsun. Ama gücünü gördüğümüz Doflamingo her türlü Mihawk'tan önde duruyor. Mihawk ne göstermişte ondan bir beklentiye sahip olayım? Bundan 10 sene öncesinde Shanks ile attığı düelloyu mu? Yoksa Zoro'nun hedefindeki adam olması mı gücünü kanıtlıyor?

Bu noktada Mihawk'ta tamamen beklenti adamı? Eee durum buyken gücünü görmediğimiz Luffy'i direk eleyebiliyorsan neden Mihawk'ı da elemiyorsun?

Neko ve İnu'nun gücü ne? Luffy karşısında ne yapabilirler bu belli değilken sen burdan ironi yapmaya çalışıyorsun.
Tam gücünü görmediğimiz Mihawkın tam gücünü görmediğimiz Luffyden daha güçlü olduğunu düşünmek bile daha mantıklı bence. Serinin zirve ünvanlarından birisine sahip adam gerçekten balon olsaydı şimdiye patlatırlardı.

Şimdi bu olaya sadece Neko ve İnu üzerinden bakmayacaksın, eldeki verilere bakacaksın. Ne var elde?
Cracker ve Jack var. Crackere bakıyorsun Jacktan güçsüz, Luffy'e bakıyorsun Crackeri nasıl yenmiş? Kolay mı yenmiş? Hayır zar zor yenmiş. 3 Amiralin olduğu filoya dalıp sağ kurtulan, Luffy tarafından çok güçlüsün diye övünülen Minklerin Kralı ile 1 hafta boyunca gece gündüz çarpışmış birisi var. Bu adamın gücünü gördük hadi Mihawka bahanen var.
Buna ne diyeceksin? Gücünü gördüğümüz Jack ve gücünü görmediğimiz Luffy arasında beklentiye giren bence Luffy'e oy atanlar...

Konu dışı mesaj atmak istemiyorum. Ancak şu nokta önemli. İnsanları serbest bırakın isteyen istediğini yazsın. Forum kültürünü öldürmeyin. Sonra insanlar burada fikir beyan etmekten imtina eder oluyorlar. Bir süre sonra 3-5 kişi kendiniz çalar kendiniz oynar duruma gelirsiniz foruma yazık olur. Başkasının yazdığına saçmalık deyip gerginlik oluşturmayın. Sakince tartışın olmuyorsa en kötü engeller okumazsınız olur biter. Hayali karakterler için gerçek insanları üzmeyin :)
Kesinlikle katılıyorum. Bir iki hayali karakter için kalp kırmaya değmez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık